kwiczoł, bardzo dobrze reaguje na wabienie![]()
kwiczoł, bardzo dobrze reaguje na wabienie![]()
Prawdziwy mężczyzna nie je miodu, tylko żuje pszczoły
Uważałbym na Twoim miejscu z wabieniem kwiczołów..., a nuż uzna Cię za zagrożenie dla swojej familii.
Kwiczoły bronią swoich młodych w bardzo specyficzny sposób - bardzo celnie bombardują z powietrza (a naprowadzanie mają jak w najnowszych myśliwcach wielozadaniowych) i co gorsza zazwyczaj są to naloty grupowe...
Mężczyzna bez kobiety jest jak samuraj bez pana.![]()
Cześć
U mnie przy czatowni w ogóle nie reagują na wabienie, ciągle są aktywne, krążą blisko, widzę je na drzewkach, słyszę gdzieś z boku, ale na pole "strzału" nie chcą podlecieć.
Wczoraj totalnie zaskoczył mnie bażant, nigdy go nie widywałem przy czatowni, aż tu z nudów chce odpalić facebooka, coś mignęło przez okienko a tu kogucik zasuwa prosto na mnie.
Niestety szybko się przemieszczał, raz w lewo - skubnął trawkę, w prawo skubnął i tak do przodu nie nadążałem skręcać zooma. Z jednej strony jestem zadowolony, z drugiej nie mam żadnej fotki, która by mnie zadowoliła w 100%.
Podoba wam się bardziej ten w załączniku czy z galerii:
Bażant
Mam jeszcze zniczka, ale technicznie ostrości zabrakło.
Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300
W załączniku bardziej ale ogona mu trochę brakuje![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie