Śladem bobrów... fajne!
87 i 93... podobają mi się najbardziej.
Śladem bobrów... fajne!
87 i 93... podobają mi się najbardziej.
Koledzy zaczęli już sezon robalowy, postanowiłem więc wybrać się na łąkę i poszukać jakichś żywych stworzeń. Pogoda kiepska; +3 stopnie, słońce głęboko za chmurami. Ogólnie szaro, buro i ponuro. Dobrze, że było choć bezwietrznie. Robali też jak na lekarstwo.No, ale od czegoś trzeba zacząć sezon
Popróbowałem stackowania (dzięki alnico za cenne rady)
94. jakieś włochate maleństwo mi się trafiło
95.
96. i chyba leń marcowy
![]()
moje wątki 1. Malta i Gozo 2. Z łąk i pol...
Fajnie sobie poczynasz, szczególnie ten włochacz super.
Na 93 zrobiłbym więcej klatek - ta plama w prawym górnym rogu niezbyt estetycznie wygląda. To samo zauważyłem u siebie i teraz staram się stackować także poza oblechem jeśli się da.
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
OK, dzięki. Rozumiem, że masz na myśli nr 96? Faktycznie trochę brakło... Zapatrzyłem się w robala i ten mi wystarczył.
Fajne wszystkie ale włochacz wymiata.
Świetne otwarcie sezonu robalowego![]()
Świetna wrzuta. Najbardziej jak dla mnie to pająk z ofiarą, pozostałe kadry fajne oblechy ładnie wyszły ale coś z obróbką nie tak, przyjrzyj się dokładnie tłom na tych zdjęciach.
no to po poskładaniu pędzlem korekty wyczyść tło wybierając jedno zdjęcie by pozbyć się tych kręgów cieniowanych wokół robali.