OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
No to sobie poklikałem, i się mi podobało. Piękne widoki.
no pięknie tam - a byłoby bosko jakby jakieś promyczki przedzierały się przez chmury i oświetlały nierównomiernie zbocza![]()
echhh marz się ale nie wszystko niestety da się przewidzieć
z niecierpliwością będę czekać na kolejne
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Nie dotarlwm tam ostatnia,wiec chetnie ogladam.
Panoramy w takim rozmiarze robią wrażenie, pięknie tam jest...
Mężczyzna bez kobiety jest jak samuraj bez pana.![]()
Dzięki za odwiedziny
Ale krokusy jak widziałem zaliczyłeś i to nawet białe - w Tatrach takich nie było
Gdybym był chwilę później to bym się poddał i pojechał gdzieś dalej - takie tłumy zaczęły najazd.
W Gorce wybierałem się w zimie (podobnie jak w Pieniny) ale w końcu zrezygnowałem z powodu braku śniegu. Do nadrobienia na wiosnę
Chmur to nawet nie było tylko jakaś taka mgła rozpraszająca te promyczki - słońce świeciło ale wyglądało jak wielka biała plama.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Niezłe nawisy, widzę że niektórzy to dość odważnie do krawędzi podchodzili![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||