365@105
Koza Picassa
365@105
Koza Picassa
Ostatnio edytowane przez apz ; 10.04.16 o 18:18
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Ostatnio edytowane przez apz ; 11.04.16 o 00:14
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Noooo wiesz....... to, że cuchną to chyba dla śniadych książąt żaden problem
Fajne te zdjęcia a szczególnie podobają mi się te kreski na pierwszym![]()
Ostatnio edytowane przez CzaRmaX ; 11.04.16 o 00:47
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
To tylko intensywny biologiczny bukiet, znany mi z zawodowej autopsji.... Można wytrzymać, gorzej ze zachowaniem się współczesnej częściowo plastikowej odzieży - ona mocniej wiąże te bukiety niż niegdysiejsza z domieszką wełny.
Mam taki prywatny ranking po trzydziestu paru latach w zawodzie:
1)duża tuczarnia,
2)piżmo skunksa,
3)zapach capa.
4)nadpsuta kiszonka dla bydła
5)rozkładający się płód przy patologicznej ciąży u krowy.
Wszystkie inne napotkane przeze mnie bukiety robiły mniejsze wrażenie....
Co do kresek to widzę, że kreatywnie wykorzystałeś poranną winnicę...
Ostatnio edytowane przez apz ; 11.04.16 o 06:08
Kolejne nocne ćwiczebne... Sumie nic ciekawego - trochę chmur i mgły nad oranką i łaką.
365@107
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
365@108.