Schody przeciwpożarowe - rewelacja... gdybym się miał czepiać to może warto by popróbować poprostować.
Minionki Star Wars, genialne, okrąglaczek z kredek też... no i jeszcze ten powrót do przeszłości.
Bomba
Schody przeciwpożarowe - rewelacja... gdybym się miał czepiać to może warto by popróbować poprostować.
Minionki Star Wars, genialne, okrąglaczek z kredek też... no i jeszcze ten powrót do przeszłości.
Bomba
Przyznam że foty samochodzików i ludzików LEGO robisz bardzo fajne. Od czasu do czasu sobie zaglądam i oglądam. Faktem jest że piszę rzadko. Ale jakoś ogólnie mało ostatnio na forum jestem.
Ostatnio edytowane przez yamada ; 4.04.16 o 14:35
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Proszę bardzo, baw się do woli .![]()
XZ-2; O-MD E-M10, mZ: 9-18mm, 25mm, 45mm, 75-300mm | Moje fotki - zapraszam do oglądania, komentowania, krytyki.
Dzięki. Wlepiłbym też za wlepienie ale system wlepiać nie pozwala
MIKSIk z iTelefona
973. Bejca w kolorze kresek
974. Jakiś wystraszony robal
975. Stoliczku nakryj się
976. Narodowy salon
977. Kręci się
978. Nadal się kręci
979. A teraz się zwija
980. A co się zwija? Amfiteatr
![]()
981. Taki tam kurczaczek
![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||