Ładne ostatnie wrzuty. Ja wolę aby w architekturze fisza nie prostować.
E30, E1. Obiektywy: 14-54, sigma 105 macro, 70-300, Samyang 8mm,TAIR-11A 2,8 135mm, Helios 58mm, Super Takumar 1,4 50mm, tokina 2,8 28mm, Lampa: Metz 48 Af - 1, FL36 R.
http://piotrlisek.manifo.com/ http://forum.olympusclub.pl/threads/...by.?highlight=
Prostuj, prostuj.
Przecie to nie jest normalne, żeby chałupy takie obłe były - co Ty Gaudi jaki?
Pozdrówka.
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Dobrze pokazane krzywizny też cieszą oko![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Całkiem fajne te wygłości.![]()
Dopisz w stopce : Lubię formy wygłe.![]()
W ogródku sąsiadki są ładne kwiatki.
Popieram Stopkę Krakmana !
LUBIĘ WYCHODZIĆ NA DWÓR, NA POLE MAM ZA DALEKO.
Nie wiem czy akurat "moje" krzywizny masz na myśli ale dopiero zaczynam i jeszcze sam nie wiem czy mają więcej plusów dodatnich czy ujemnych.
Na razie dostrzegam, że dodatnie też są (przynajmniej MZ)
---------- Post dodany o 19:33 ---------- Poprzedni post był o 19:29 ----------
Wiesz, poziom może być wygły ale powinien mimo wszystko być horyzontalny![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
"Okłamujesz"rzeczywistość, ludzkie oko tak nie widzi
. Żart oczywiście, ale są tacy co uważają, że fotografia powinna odzwierciedlać rzeczywistość i wszelkie ingerencje ( w tą rzeczywistość zastaną) są niedopuszczalne
![]()
G1, G5 | 14-45 | mZD 40-150 | kilka M42 | Moje wątki:
Foto-Różności ; Dymne Impresje ; Stary i Nowy Elbląg
Co za różnica czy "inaczej" pokazujesz rzeczywistość poprzez użycie obiektywu, czy np. przy użyciu programu graficznego. Dla mnie żadna. Żeby nie było, jestem za tym "innym" pokazywaniem rzeczywistości na fotografiach. Może akurat wielkim fanem tych krągłości w architekturze nie jestem, ale też zbyt mi nie wadzi![]()
Ostatnio edytowane przez And.N ; 1.03.16 o 20:58
G1, G5 | 14-45 | mZD 40-150 | kilka M42 | Moje wątki:
Foto-Różności ; Dymne Impresje ; Stary i Nowy Elbląg