Tak mnie kiedyś trochę poniosłoZałożenie było takie, żeby do avikowania w astro połączyć kamerkę internetowa i optykę z m-42 a redukcji w necie nie mogłem znaleźć
![]()
https://youtu.be/j5UAKesooBU
Ostatnio edytowane przez sepi19 ; 15.02.16 o 10:23
Wielu nie zdaje sobie sprawy że niezależnie od modelu aparatu ich zdjęcia będą wyglądały tak samo
To ma być produkt luksusowy, jak Leica. Powodzenia...
www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb
epicure
no to Ty, wpuszczą limitowaną edycję limitowanej edycji z grawerowanym sierpem i młotem i będzie szał wśród hipsterki. Do tego Helios 44 w wersji wintydż, bez żadnych powłok i innych dupereli - metal i szkło dający "wariacki boke" i "plastyczne nieostrości". To pójdzie jak świeże bułeczki, hehe.
To będzie prawdziwa Lejka dla ubogich, nie żodyn Pen-F
E tam, hipsterka to studenty bez piniendzy, ewentualnie absolwenty na śmieciówkachMożesz ich oczarować oryginalnym ciuchem z lumpeksu, 30-letnim rowerem wyciągniętym z holenderskiego szrotu lub porysowaną płytą winylową zespołu, którego nikt nie słyszał. Ale na luksusowy sprzęt fotograficzny to ich nie będzie stać.
epicure
hehe, wydaje mi się, że jednak nie masz racji w swojej diagnozie. Wystarczy pokręcić się koło nowych biurowców z firmami branży IT![]()
Ci z biurowców z branży IT to japiszony, nie hipstery![]()
japiszony były kiedyś - w modnych, drogich garniturach i starannie wystylizowanych fryzurach. Teraz są hypstery, w modnych, drogich jeansach i koszulach w kratę, ze starannie wystylizowanymi fryzurami i brodami udającymi "artystyczny nieład". Ale może masz rację, nie wiem ilu z nich sięgnęłoby po "nowego" Zenita.
Ja mam starego więc nowy nie kusi, hehe![]()
Kiedyś się mówiło, że Zenit ze względu na swą masę ma też słuszne miejsce w polowaniach na niedźwiedzie. Jeśli pogłowie tego zwierza się ma dobrze, to może trzeba się zastanowić, czy przypadkiem nie tam szukają niszy producenci![]()
PS. Sam nie jestem fanem takich sportów, ale każdy jest inny...
Moczarom... mówimy zdecydowane NIE!!!
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja