Rozumiem jaja sobie robisz ? Post #94, masz tam pełnego jpega (na Twoje życzenie zresztą).
Ty masz chyba wyższe studia co ? przyznaj się ?
Tak nawiasem mówiąc można (będąc w zakładce RAW w Zonerze) wyeksportować/zapisać zdjęcie do .jpg ?
Przechodziłem do zakładki Edytor i dopiero zapisywałem do .jpg o czym już też pisałem.
Ostatnio edytowane przez And.N ; 21.12.15 o 22:47
G1, G5 | 14-45 | mZD 40-150 | kilka M42 | Moje wątki:
Foto-Różności ; Dymne Impresje ; Stary i Nowy Elbląg
Panowie, pitolicie tak, że aż się czytać nie da. Nie wiadomo już o co chodzi w tej dyskusji.
www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
"Wasz czas jest ograniczony, więc nie marnujcie go, żyjąc cudzym życiem. Nie wpadajcie w pułapkę dogmatów, żyjąc poglądami innych ludzi. Nie pozwólcie, żeby hałas cudzych opinii zagłuszył wasz własny wewnętrzny głos. I najważniejsze – miejcie odwagę kierować się sercem i intuicją. " Steve Jobs
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()