Na przeciągach to kataru można dostać....![]()
Na przeciągach to kataru można dostać....![]()
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Kasprowy Wieczorową porą: http://forum.olympusclub.pl/threads/...=1#post1249315
Orion, Plejady i inne dziady: http://forum.olympusclub.pl/threads/...=1#post1246830
Olympus E-PL5 dual kit 14-42mm + 40-150mmplus Nikony
Tak naprawdę pan ten jest właścicielem malutkiego znajdującego się blisko lotniska muzeum z eksponatami znalezionymi w okolicach Nazca. Twierdzi też że jest szamanem.
Taki folklor dla turystów..... Dawni indianie się w grobach przewracają...![]()
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
Ciekawe co zobaczył na foto P7191377-2. , że tak się zjeżył![]()
G1, G5 | 14-45 | mZD 40-150 | kilka M42 | Moje wątki:
Foto-Różności ; Dymne Impresje ; Stary i Nowy Elbląg
Taki folklorDawni indianie przewracają się w muzealnych gablotach całego świata, bo chyba niewiele już zostało zasuszonych mumii pozostawionych na płaskowyżu Nazca.
---------- Post dodany o 17:30 ---------- Poprzedni post był o 17:29 ----------
Psa sąsiadów![]()
Doktorek wpadł mi w oko.... a na co trzeba zachorować, zeby zechciał leczyć?![]()
"Wasz czas jest ograniczony, więc nie marnujcie go, żyjąc cudzym życiem. Nie wpadajcie w pułapkę dogmatów, żyjąc poglądami innych ludzi. Nie pozwólcie, żeby hałas cudzych opinii zagłuszył wasz własny wewnętrzny głos. I najważniejsze – miejcie odwagę kierować się sercem i intuicją. " Steve Jobs