Biurkowe potwory
806. USB straszy
807. Nadal straszy
808. Ryba piła (3 dni piła a potem się stępiła) widziana z pokładu statku biurkowego na oceanie bajzlu
809. Obiektyw otwiera szampana czyli bąbelki z obiektywu
![]()
Biurkowe potwory
806. USB straszy
807. Nadal straszy
808. Ryba piła (3 dni piła a potem się stępiła) widziana z pokładu statku biurkowego na oceanie bajzlu
809. Obiektyw otwiera szampana czyli bąbelki z obiektywu
![]()
Ostatnio edytowane przez CzaRmaX ; 13.11.15 o 03:40
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
fantazją sie popisałeś, ale troszkę bym się czepiła wykonania![]()
"Wasz czas jest ograniczony, więc nie marnujcie go, żyjąc cudzym życiem. Nie wpadajcie w pułapkę dogmatów, żyjąc poglądami innych ludzi. Nie pozwólcie, żeby hałas cudzych opinii zagłuszył wasz własny wewnętrzny głos. I najważniejsze – miejcie odwagę kierować się sercem i intuicją. " Steve Jobs
Robiłem je przy okazji czegoś sprawdzania iiiiiiiiiii......................., i je wrzuciłem
W końcu zrobiłem coś co od dawna chciałem zrobić wracając dzisiaj w nocy do domu. Tylko....................., no właśnie wyjdzie to ze zdjęć - aparat najlepiej jakby jakoś mocniej i na stałe był sczepiony z karoserią bo tak to stał sobie na statywie na tylnym fotelu spięty pasami, no i nie ważne czy jedzie się szybko czy wolno bardzo ważna jest równa droga. Aby wychodziły długie pomazańce to albo jedziemy szybko i wtedy czas krótszy albo wolno i czas dłuższy. Powyżej 50 km/h wystarczy tak od 1 do 2 s., poniżej 50 km/h to jedynie dłuższy czas. No i plener jest ważny a taki trudno znaleźć
810.
811.
812. SKRYNCAMY
813. NADAL SKRYNCAMY
814. Zawsze też można zrobić "pomazańca - ruchańca"
815. Spotkałem nowy model Mercedesa
816. No i coś ze Star Warsów hehe
![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
ale ciekawie kombinujesz. od razu mi zaświtało, żeby zamiast robić z przodu usiąść na tylnym siedzeniu cykać, tylko muszę znaleźć kierowcę albo poczekać aż mój przyjedzie
1 i 2 chyba najbardziej, te z zakrętu zaskakują poprzecznymi światłami a maskotki fajniusie ale ten pion z poziomem źle działa na mój błędnik![]()
"Wasz czas jest ograniczony, więc nie marnujcie go, żyjąc cudzym życiem. Nie wpadajcie w pułapkę dogmatów, żyjąc poglądami innych ludzi. Nie pozwólcie, żeby hałas cudzych opinii zagłuszył wasz własny wewnętrzny głos. I najważniejsze – miejcie odwagę kierować się sercem i intuicją. " Steve Jobs
Ostatnio edytowane przez CzaRmaX ; 15.11.15 o 02:40
no... takimi ślepkami to i ja bym się pobawiła![]()
Ostatnio wrzuciłem sobie bąbelki wytworzone przez w Zuiko 12-50. Tak mi się to spodobało, że dzisiaj będą bąbelki wytworzone w analogowym Jupiterze, Vivitarze i Osawie
819.
820.
821.
822.
823.
824.
825.
826.
827.
![]()
kulki "biere"a najbardziej 3 pierwsze
![]()
W telefonicznym skrócie, prosto z podszybia w przerwie na światła
828.
829.
830.
831.
![]()