Strona 238 z 282 PierwszyPierwszy ... 138188228236237238239240248 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 2.371 do 2.380 z 2813

Wątek: CzaRmaX BYŁ/BYŁA/BYŁO/BYLI sobie

| OlyJedi Awatar CzaRmaX
    Mieszka w
    Łódź
    Siła reputacji
    153
    Moja galeria
    W moim wątku portalu randkowego jeszcze nie było - ale proszę bardzo może być, nie widzę problemu. Opłata rejestracyjna to 1000 zł, wpłaty proszę kierować na konto TWA - niech znają mój gest

Wracając do AT-AT vel Maszyna Krocząca to muszę sobie znaleźć jakąś fajną kałuże. Wczoraj na moment się zatrzymałem przy jednej ale muszę poszukać innej po opadach zabagnionej i przy okazji dużo palić aby sztucznej mgły dorobić

794.

795. Piesek idzie do wodopoju

796. A tu jakieś sru i pierdziu

Załączone miniatury Załączone miniatury Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	SW SM.jpg
Wyświetleń:	87
Rozmiar:	354,8 KB
ID:	161044   Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	SW SM 1.jpg
Wyświetleń:	89
Rozmiar:	256,8 KB
ID:	161043   Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	SKUP.jpg
Wyświetleń:	84
Rozmiar:	176,1 KB
ID:	161042  
    Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ

| OlyJedi Awatar Lolita
    Mieszka w
    Za siedmioma lasami...
    Siła reputacji
    195
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez CzaRmaX Zobacz posta
    W moim wątku portalu randkowego jeszcze nie było - ale proszę bardzo może być, nie widzę problemu. Opłata rejestracyjna to 1000 zł, wpłaty proszę kierować na konto TWA - niech znają mój gest
    Jaki Twój gest? Pozwól, że ja o tym będę decydować
    Lola vel Sharlotta >>Sekretarka Prezesa TWA<< <3 Pierwszy zmarzluch forumowy <3
    Nie jestem starą babcią Zlotowiczka: 7

| OlyJedi Awatar CzaRmaX
    Mieszka w
    Łódź
    Siła reputacji
    153
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Lolita Zobacz posta
    Jaki Twój gest? Pozwól, że ja o tym będę decydować
    Mój wątek to mój gest a Ty jako skarbnik TWA możesz potem decydować co zrobić z moim gestem . Nie chcecie kasy? Nie to nie - przekażę ja na opozycję ISIS TWA
    Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ

| OlyJedi Awatar robtor
    Mieszka w
    okolice Tarnowa
    Siła reputacji
    124
    Moja galeria
    Powinieneś jakiś przegląd zrobić temu AT, w oleju wykąpać...., po takich spacerach w płynnej mazi może rdza go zabić
    Kasprowy Wieczorową porą: http://forum.olympusclub.pl/threads/...=1#post1249315
    Orion, Plejady i inne dziady: http://forum.olympusclub.pl/threads/...=1#post1246830
    Olympus E-PL5 dual kit 14-42mm + 40-150mm plus Nikony

| OlyJedi Awatar CzaRmaX
    Mieszka w
    Łódź
    Siła reputacji
    153
    Moja galeria
    AT teraz oddaje się specjalnej kuracji - został obłożony glonami rdzo-żercami

Kurdelelebele muszę się przerzucić znowu na jakieś zapałki, zawiasy, spinacze czy inne bzdety bo mam wrażenie, że za dużo już tych star warsów.

Ale skoro niektórzy latami ciągną góry to i star warsy mogę hehe . Ostatnio kiedy zmieniałem opony kilkoma fotkami wyżyłem się na VW mojego brata

797.

798.

799.

Załączone miniatury Załączone miniatury Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Wyświetleń:	90
Rozmiar:	297,4 KB
ID:	161046   Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Wyświetleń:	87
Rozmiar:	265,8 KB
ID:	161047   Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Wyświetleń:	92
Rozmiar:	426,9 KB
ID:	161048  

Zwycięzca popRAWkiZwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Krakman
    Mieszka w
    Polana Żywiecka
    Siła reputacji
    294
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez jarmana Zobacz posta
    a po co komu portal randkowy? ja już się na randkę umówiłam telefonicznie z Ptysiem.... powiedział, że do mnie przyleci na skrzydłach.... Teraz nie wiem czy nie powinnam przypadkiem czekać we wątku lotniczym, no bo gdzie indziej?
    Z Ptysiem Ty wiesz ile ten wyliniały kurczak ma lat ???? Przecież to nielot.
    Jak był młodszy to tylko podlatywał do różnych takich i ciągle mu się kurczaczki z gąskami myliły. Ot mezaliansista jeden.
    Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
    Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA

| OlyJedi Awatar jarmana
    Siła reputacji
    43
    Moja galeria

Wracając do AT-AT vel Maszyna Krocząca to muszę sobie znaleźć jakąś fajną kałuże. Wczoraj na moment się zatrzymałem przy jednej ale muszę poszukać innej po opadach zabagnionej i przy okazji dużo palić aby sztucznej mgły dorobić
    795. Piesek idzie do wodopoju
    796. A tu jakieś sru i pierdziu
    Kurde.... wysoka ta opłata rejestracyjna. Czy są jakieś zniżki dla upośledzonych?
    albo wiem, mam lepszy pomysł.... wpłaty 10 pierwszych chętnych proszę przekierować na konto mojego stowarzyszenia "upośledzonych w stopniu umiarkowanych przez nieumiarkowane, głodne mole ". Po zaksięgowaniu wpłat i ja się zarejestruję na portalu

co do fot to pies do wodopoju zmierzający pociągnął mnie za sobą w drugą kałużę a sru jest OK i bardzo ładnie świeci pierdziu

---------- Post dodany o 13:57 ---------- Poprzedni post był o 13:48 ----------

Cytat Zamieszczone przez Krakman Zobacz posta
    Z Ptysiem Ty wiesz ile ten wyliniały kurczak ma lat ???? Przecież to nielot.
    Jak był młodszy to tylko podlatywał do różnych takich i ciągle mu się kurczaczki z gąskami myliły. Ot mezaliansista jeden.
    mówią, że metryka nie ma znaczenia, liczy się tylko na ile się czuje, a skoro twierdzi że przyleci na skrzydłach to coś jeszcze chyba musi czuć Nielot też ma swoje zalety, przynajmniej nigdzie nie spierdzieli bo nie da rady a błędy młodości....? którzy z nas ich nie popełnił? od czego jest starość i zaniki pamięci? wtedy łatwiej się wybacza
    "Wasz czas jest ograniczony, więc nie marnujcie go, żyjąc cudzym życiem. Nie wpadajcie w pułapkę dogmatów, żyjąc poglądami innych ludzi. Nie pozwólcie, żeby hałas cudzych opinii zagłuszył wasz własny wewnętrzny głos. I najważniejsze – miejcie odwagę kierować się sercem i intuicją. " Steve Jobs

| OlyJedi Awatar Careme
    Mieszka w
    Kraków
    Siła reputacji
    83
    Moja galeria
    [...]Wczoraj na moment się zatrzymałem przy jednej ale muszę poszukać innej po opadach zabagnionej i przy okazji dużo palić aby sztucznej mgły dorobić
    Zapraszamy do Krakowa

[...]

Ale skoro niektórzy latami ciągną góry to i star warsy mogę hehe .
    Słusznie, nie ma co się zniechęcać
    XZ-2; O-MD E-M10, mZ: 9-18mm, 25mm, 45mm, 75-300mm | Moje fotki - zapraszam do oglądania, komentowania, krytyki.

| OlyJedi Awatar CzaRmaX
    Mieszka w
    Łódź
    Siła reputacji
    153
    Moja galeria
    Do Krakowa trochę mam, więc chyba taniej byłoby sobie samemu zrobić kałużę. Hmmm ale kałuża z odbiciem Wawelu plus AT-AT - mogłoby być ciekawie

A cała reszta na flirtowała się już? Będą z tego jakieś owoce?

Dzisiaj miałem spotkanie z małpiszonem z liściem na głowie

780.

781. Wersja Ala lubi Robtora

782. Patrzy na mnie z góry

783.

784.

Nazwa:	tlo2.jpg
Wyświetleń:	84
Rozmiar:	829,4 KB
ID:	161106   Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Wyświetleń:	89
Rozmiar:	594,0 KB
ID:	161107   Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Wyświetleń:	86
Rozmiar:	522,7 KB
ID:	161108   Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Wyświetleń:	77
Rozmiar:	761,6 KB
ID:	161109  

Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	The Plumber logo.jpg
Wyświetleń:	76
Rozmiar:	842,0 KB
ID:	161110  

| OlyJedi Awatar kolba
    Mieszka w
    Tarnowskie Góry, Lasowice
    Siła reputacji
    160
    Moja galeria
    Gratuluje pomysłów.
    E30, E1. Obiektywy: 14-54, sigma 105 macro, 70-300, Samyang 8mm,TAIR-11A 2,8 135mm, Helios 58mm, Super Takumar 1,4 50mm, tokina 2,8 28mm, Lampa: Metz 48 Af - 1, FL36 R.
    http://piotrlisek.manifo.com/ http://forum.olympusclub.pl/threads/...by.?highlight=