Prze fajne sierściuchy.
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Smacznego (bukiety ślubne):
Najlepszy aparat fotograficzny to ten, który masz przy sobie.
Ten:
trafił to nas 3 lata temu - ktoś na ulice w zimę go wyrzucił i poprzez fundację pomocy kotom trafił do nas.
Niby wygląda na rasowego, ale ani to brytyjczyk (nie ma takich 'pyśków', łapy długie i szczupłe), ale też nie rosyjski nieb. (nie ma szmaragdowych oczu i poduszek łap lawendowych). Wychodzi zatem że to mieszaniec.
Podobne jeszcze są koraty i koty kartuzkie, ale tych jest w Polsce mało i raczej są drogie, więc wątpię, żeby ktoś takiego kota się pozbył.
XZ-2; O-MD E-M10, mZ: 9-18mm, 25mm, 45mm, 75-300mm | Moje fotki - zapraszam do oglądania, komentowania, krytyki.
Hmmm, co prawda miałem okazję dokładnie zwiedzić klasztor Kartuzów (tacy mnisi w białych habitach), ale tam koty zwyczajne były - łaciate dachowce a nie katruskiePodobne jeszcze są koraty i koty kartuzkie.
Najlepszy aparat fotograficzny to ten, który masz przy sobie.
No dobra, to ja się przyznaję, tez mam kota na punkcie kota.... dosłownie i w przenośni
właściwie to nie wiem czy to prawdziwy kot, raczej kociopodobny wampir z gatunku KOT WIEJSKI KOTŁOWNIANY FLANCOWANY NA MIEJSKIEGO PLECAKOWEGO...
dobrze się sprawdził w tej roli (wampira oczywiście)
Załącznik 160912Załącznik 160913Załącznik 160914Załącznik 160915Załącznik 160916,
ale szansy na rozmnożenie nie ma. To gatunek jednoegzemplarzowy![]()
"Wasz czas jest ograniczony, więc nie marnujcie go, żyjąc cudzym życiem. Nie wpadajcie w pułapkę dogmatów, żyjąc poglądami innych ludzi. Nie pozwólcie, żeby hałas cudzych opinii zagłuszył wasz własny wewnętrzny głos. I najważniejsze – miejcie odwagę kierować się sercem i intuicją. " Steve Jobs