Syrenkę to widziałem jak produkują (testują) chłopcy w Kutnie. Ale ostatnio słyszałem i widziałem jak FSO zaczyna szaleć na temat licencji i patentów - chodzi o nazwę. Podobno też mają zamiar ją produkować.
Syrenkę to widziałem jak produkują (testują) chłopcy w Kutnie. Ale ostatnio słyszałem i widziałem jak FSO zaczyna szaleć na temat licencji i patentów - chodzi o nazwę. Podobno też mają zamiar ją produkować.
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
No to Warszawa będzie bulić za wykorzystywanie nazwy dla pomnika
Ja kiedyś na wakacje Warszawą kombi jechałem. Kurcze, ale to były wrażenia![]()
The question is, who cares?
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Fajowe foto.
Nowa Syrena też.
Pozdrawiam.
Nowa Syrena ciekawa i... na Twoich zdjęciach wygląda ciekawiej niż na zdjęciach reklamowych jakie widziałem do tej pory. Ale... nie ma tego czegoś... co miała jej poprzedniczka...
A propo starej Syreny - jaka to jest wersja na zdjęciu 19?
Masz może więcej zdjęć Beskida?
W Kutnie? To znaczy AMZ Kutno?
Mężczyzna bez kobiety jest jak samuraj bez pana.![]()
Fajna nowa Syrenka.
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Pamietam jak Beskid byl prezentowany w TV...wygladal nowoczesnie
Druh Synchro dwie Smieny dawno sprzedane. Zenit E w szafie. W cyfrze Olympus SZ-30 MR do robienia filmików i do noszenia w kieszeni, E 420 z kitem 17,5-45 mm zepsuł się, więc zastąpił go M 10 tez z kitem większym . Jeżdżę Laguną z 1998 roku.Mniej znaczy więcej.
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Fajna Warszawa jeszcze jako "garbus"
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO