Druh Synchro dwie Smieny dawno sprzedane. Zenit E w szafie. W cyfrze Olympus SZ-30 MR do robienia filmików i do noszenia w kieszeni, E 420 z kitem 17,5-45 mm zepsuł się, więc zastąpił go M 10 tez z kitem większym . Jeżdżę Laguną z 1998 roku.Mniej znaczy więcej.
Hura! Udało się mimo preciwnosci. Przynajmniej jest miniatura, ale można klikać.
Druh Synchro dwie Smieny dawno sprzedane. Zenit E w szafie. W cyfrze Olympus SZ-30 MR do robienia filmików i do noszenia w kieszeni, E 420 z kitem 17,5-45 mm zepsuł się, więc zastąpił go M 10 tez z kitem większym . Jeżdżę Laguną z 1998 roku.Mniej znaczy więcej.
Witam. Tak przeglądam forum i co widzę? Niewiele zdjęć, jakieś jałowe dyskusje na temat, lub nie, ale zdjęć coraz mniej, dzisiaj to już posucha. Moja też w tym wina, bo niewiele dodaję. Członkowie forum jak czytam przeważnie maja wspaniałe sprzęty, ale jakoś nie pokazują ich możliwości. Ja cóż ja, mam tylko Olki z kitami, Jest tak oczywistość, którą tu wszyscy powtarzają, że to nie aparat robi zdjęcia, ale z drugiej strony jednak zdjęcia robi fotograf aparatem. więc sprzęt też ma istotne znaczenie, bo po co byłoby wyskakiwać z kasy i kupować nowe aparaty i obiektywy. By nie było, że się wynurzam i krytykuję ,to pokażę kilka zdjęć z mojego miasta. W ostatnia niedzielę w browarze zamkowym odbyło się takie piwne cieszyńskie święto Bracka jesień, taki mały reportaż. Wybrałem te które uważam za dobre Zdjęcia
41.42. 43 44.45![]()
Świetna sprawa taki piwny spęd. Zwłaszcza, że dzisiaj piwo ma inny status niż dawniej....
Relacja fajna tylko daj co jeszcze.. Nie mów, że degustowałeś i zapomniałeś dekielka z Olka ściągnąć
Właśnie popijam sobie sobotnie, przedobiednie Chmielowe.
Zdrówko
---------- Post dodany o 13:23 ---------- Poprzedni post był o 13:20 ----------
Pod ten hamak podłożyłbym takie kolczatki jak do zatrzymywania samochodów...
Ale by było adrenaliny tak ostatnio modnej...
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
Zdjecia przypominaja,by nie zapomniec o sobotnim piwie.