Taci, o dici qualcosa che e meglio del silenzio.
---
Uczestnik I Rejsu PBO 2013 / Uczestnik II Rejsu PBO 2014 / Z Olympusclubem na Santorini / Golus Urlaub Racing Team / Buenos Aires - wczesna jesień, wczesną wiosną. / Sandomierz - czyli sprawdzamy dlaczego Ojciec Mateusz ma zawsze z górki? / Marrakech Express / Autobahn 1
Zamiast herbaty można wodę. Pyszna, zęby wyrywa
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Nie lubię papierowych map.
Ostatnio edytowane przez k@czy ; 22.09.15 o 21:32
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
Ostatnio edytowane przez witwicky ; 22.09.15 o 21:33
Taci, o dici qualcosa che e meglio del silenzio.
---
Uczestnik I Rejsu PBO 2013 / Uczestnik II Rejsu PBO 2014 / Z Olympusclubem na Santorini / Golus Urlaub Racing Team / Buenos Aires - wczesna jesień, wczesną wiosną. / Sandomierz - czyli sprawdzamy dlaczego Ojciec Mateusz ma zawsze z górki? / Marrakech Express / Autobahn 1
Plusik poszedł za złotą myśl, aczkolwiek co do "pseudo naukowych opracowań" z artykułu to konkluzja jest taka, że jak nie masz problemów i nie chcesz ich mieć to kijków nie używaj, tak że producent raczej tego nie sponsorował
Ogólnie rzecz biorąc tak, ale źle użyty może zabić.
Zgadzam się z większością, ze sprawa sprzętu/ubioru jest z reguły wyolbrzymiana. Owszem korzystam z różnych "wynalazków", jest z reguły lepiej, ale nieco lepiej a nie dużo lepiej. O ty czy pójdę w góry nie decyduje co mam na sobie a chęci, jak akurat mam dżinsy i trampki to w nich pójdę i praktycznie wszystkie znakowane szlaki nie będą stanowiły przeszkody jeśli nie będzie ekstremalnego załamania pogody. Problem tkwi przede wszystkim w głowie. Na jednorazowy wypad w typowych warunkach szkoda kasy na nie wiadomo jakie ubiory, ggolus ma rację. Górale polowali na graniach na kozy w kierpcach i też było dobrze
---------- Post dodany o 21:44 ---------- Poprzedni post był o 21:38 ----------
Ja noszę zapasową koszulkę, jak przestanie padać to przebioręJa też odnoszę wrażenie, że nie rozumiem, może dlatego że się w górach urodziłem
![]()
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
Używam czasami programu Maverick Pro, jest fajny bo można korzystać z map offline, pobranych wcześniej. Można sobie zdefiniować dokładność, obszar itp. Mam do programu sentyment bo to pierwsza komercyjna apka jaką kupiłem na Androida.
Spokojnie wytrzyma, o ile oczywiście ekran nie jest podświetlony non stop, co nie zmienia faktu, że wyjście w góry tylko z taką mapą i tylko z takim telefonem nie jest najlepszym pomysłem.
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja