Zagłosowane![]()
Saboor_001
Saboor_002
Saboor_003
Saboor_004
Saboor_005
Saboor_006
Zagłosowane![]()
XZ-2; O-MD E-M10, mZ: 9-18mm, 25mm, 45mm, 75-300mm | Moje fotki - zapraszam do oglądania, komentowania, krytyki.
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Wysiłek może i niewielki, ale jakoś czyjegoś zdjęcia bym nie proponował do popRAWki.
Powody np. dwa: nie wiadomo czy ten ktoś (właściciel zdjęcia) dysponuje RAW-em, a drugi, jeśli nawet, to czy wyraża zgodę aby był obrabiany na ileś tam sposobów w popRAWce.
Jak dla mnie za dużo "zachodu"...
PS.
Ty prowadzisz tą zabawę, więc masz bardzo duzy wpływ jak ma ona wyglądać....ostatnio nie "wygląda" wogóle...
Ostatnio edytowane przez And.N ; 12.09.15 o 13:08
G1, G5 | 14-45 | mZD 40-150 | kilka M42 | Moje wątki:
Foto-Różności ; Dymne Impresje ; Stary i Nowy Elbląg
Dla megalomanów nie.
Ja (i pewnie jeszcze wielu innych) nie uważam, żeby moje rawy były "godne" być tematem forumowego konkursu. Trudno być obiektywnym w ocenie własnego rawa.
To prowadzący decyduje który raw pasuje do jego koncepcji i to on rozmawia na ten temat z autorem.
Jeśli ja uznam, że nie mogę sobie poradzić z moim rawem, udostępniam go w swoim wątku i proszę o pokazanie swoich wizji.
Zwykle znajdują się chętni![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Ostatnio edytowane przez And.N ; 12.09.15 o 13:33
Nie chce się Wam brać udziału, to i mi nie chce się prowadzić, proste nie?
Gwoli jasności: popRAWka miała przestać istnieć jakieś 2 lata temu, uprosiłem i umotywowałem ADM sens czegoś takiego.
Co do jakości prac, ciągle komuś, coś, albo co inszego nie pasi. Albo za dobra fota, albo za słaba, bla, bla, bla...
Myślę, że Twoje założenie: "zwycięzca daje swojego RAWa" może się sprawdzić, a co do propozycji własnej foty, to gdzie
tu megalomania??? A cudzej, co w tym złego? To jest propozycja a nie nakaz i niczym autorowi nie uwłacza.
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Już o tym pisałem- nie mnie o tym decydować. Tym bardziej, że temat mało popularny (nie to co makro czy street).
Uważam, że popRAWka w jakiś sposób promuje autora. Przynajmniej tak było, kiedy autor rawa był znany.
Zgłaszanie własnego rawa to forma autopromocji, która mi nie odpowiada.
Ostatnio edytowane przez And.N ; 12.09.15 o 14:13