A jakby tak lekki uśmiech bo smutna jest.......
A jakby tak lekki uśmiech bo smutna jest.......
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
Wiedziałem, że uśmiechnięta i z browarem to byłby ideał![]()
W internecie nie szukam miłości i akceptacji. Te tematy załatwiam w realu. W internecie szukam partnerów do dyskusji.
Aktualnie odpoczywam na autobanie.
Przestań, nie o to biega. Chcesz mnie wkurzyć swym komentarzem, że co, że piwo lubimy a Ty może wolisz łyski....
Daj spokój. Mnie chodziło li tylko o smutną minę , może uśmiech GiokondyTakie zrobiłeś a taki była mój komentarz.... Jeśli chcesz być nowoczesny to daj dziewczynie piwo do ręki a do drugiej fiuta sztucznego.
Sorry, ale Ty zacząłeś.
Zdjęcie Ok . Komentarz mój nie "czepialski".
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
Mój też nie, ale ostatnio browar jest modny (może przez te upały)Niektóre dziewczyny lubią ten trend, ale ta akurat była inna
![]()
Ostatnio edytowane przez fret ; 18.08.15 o 18:27 Powód: ogonek przy "a"
W internecie nie szukam miłości i akceptacji. Te tematy załatwiam w realu. W internecie szukam partnerów do dyskusji.
Ja nie mam problemów jak dziewczyny - kobiety piją piwo w upał.... Ale w foto widziałbym je na ten przykład z kielichem wina czerwonego...
Ale co tam odpuszczamy.![]()
Wino jako napój chłodzący jeszcze mi się nie przytrafiło. Jak jest gorąco, to zwykle pytam, czy kupić coś do picia. Wygrywa woda, czasem trafia się cola, piwo też nie jest niczym zaskakującym, no może z wyjątkiem kilku (2-3) razy, kiedy pojawiło się konkretne hasło: czteropak![]()
Dziewczyna maksymalnie ubrana, swietny uklad.
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
6; 8 i 10 bardzo misię.
Pozdrawiam.