Kapitalne. Ja swoim EM-10 takich ujęć obecnie nie zrobię, czekam na 300/4 może wtedy ?
Kapitalne. Ja swoim EM-10 takich ujęć obecnie nie zrobię, czekam na 300/4 może wtedy ?
XZ-1, OM-1, 12-40, 100-400
Mnie się podobają 435 i 438 , z tym że 435 bardziej![]()
Kasprowy Wieczorową porą: http://forum.olympusclub.pl/threads/...=1#post1249315
Orion, Plejady i inne dziady: http://forum.olympusclub.pl/threads/...=1#post1246830
Olympus E-PL5 dual kit 14-42mm + 40-150mmplus Nikony
dzieki serdeczne
zmieszałem się lekko, lecz nie wstrząsnąłem
za dużo tych przymiotników, dzięki alnico
pióra dobrze przykleiłem, więc nic nie podpada
partoli i to dużo, kilka udanych zdjęć jest okupiona mnóstwem klapnięć migawki bez efektu i dniami siedzenia i modlenia "przyleć, przyleć, nie bądź świnia..."
---------- Post dodany o 07:38 ---------- Poprzedni post był o 07:33 ----------
tak, mój olek też na to nie pozwala. 400mm jakie mam, czasem też nie daje komfortu. jakoś mnie naszło i czekam na przesyłkę z tamronem.
głęboka myśl, nadawałaby się na stopkę![]()
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie
Dla rozładowania atmosfery uwielbienia, powinieneś wrzucić serię gniotów. Nie ma to jak zmieszać kogoś z błotem w piątunio wieczorem...![]()
Ja widziałem, jak się gnioty pasły na polu... tfu - na dworze![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()