W razie czego na bieżąco:
http://www.flightradar24.com/airport/fra/arrivals
W razie czego na bieżąco:
http://www.flightradar24.com/airport/fra/arrivals
Ostatnio edytowane przez Sawa ; 23.04.15 o 09:10 Powód: ortografia
Mam lepsze
Zaczaiłem się na tego, o którym pisałeś. Miałem do wyboru dwa miejsca- mógł startować z różnych pasów. Sęk w tym, że z każdego z tych miejsc widać tylko jeden. Widziałem jak odjechał od terminala, pojechał w kierunku początków obu pasów. Zacząłem nerwowo przebierać nóżkami. Wreszcie dojechał i ... wystartował z tego drugiego, na drugim końcu lotniska.
No cóż, polowanie nie jest łatwe i myśliwy musi wykazać się dużą cierpliwością. Przecież po 13-tej ląduje następny. Jak znowu nie trafię to jeszcze trzecia próba, kiedy będzie odlatywał po 15-tej. Do trzech razy sztuka.
Zmieniłem miejsce i czekałem na przylot.
Udało się!
![]()
![]()
Nie jest to moje ulubione ujęcie ale w tym miejscu inaczej się nie da. Nie widać nadlatującego samolotu, tylko nagle wylatuje zza drzew i widać go już z boku.
Na pewno uda się go trafić, kiedy będzie lądował w innym miejscu, z innego kierunku![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Piękny (również z profilu), moim zdaniem ,,elegancją", przebija 787.
Gratulacje! To pierwsze foty A350 tutaj. Ja miałbym go już w swoich zbiorach 2 lata temu, jednak na Le Bourget pokazano ten samolot tylko w tzw. ''dniach prasowych''. Także w 2014 zrobiono ten sam numer na Farnborough.
Mam nadzieję, że w tym roku uda mi się go wreszcie ustrzelić we Francji. Tymczasem wrzutka następnego UAV - Copter City francuskiej firmy Survey Copter z MSPO 2013.
![]()
E5 + parę standardowych drobiazgów...
Każdy z nas stworzony jest do tego, co robi ...
moje podróże | moje spotkania z Kanarami ... | samoloty, samoloty, samoloty ... | mój profil | Japonia w obiektywie Gaijina
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Ryśku, grubo u Ciebie, grubo !
Pozdrowienia!