Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Jest wątek: Samoloty, samoloty, samoloty..... Może to zcalić ????! z tym wątkiem.... O tym samym prawi.
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
E5 + parę standardowych drobiazgów...
Każdy z nas stworzony jest do tego, co robi ...
moje podróże | moje spotkania z Kanarami ... | samoloty, samoloty, samoloty ... | mój profil | Japonia w obiektywie Gaijina
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Niestety jutro jestem tylko przez chwile. Nie ma sprawy moze ja tez trafie a350 quatar
E5 + parę standardowych drobiazgów...
Każdy z nas stworzony jest do tego, co robi ...
moje podróże | moje spotkania z Kanarami ... | samoloty, samoloty, samoloty ... | mój profil | Japonia w obiektywie Gaijina
A350 z FRA chyba co dziennie o 11:25 startuje, miłych łowów !
To pewnie ten, który ląduje przed 7-mą rano. Jeszcze jeden (czasem jest to B777) ląduje po 13-tej a wraca po 15-tej.
Oba obsługują połączenie z Dohą.