Ojejku :P
Kurcze, ale się zrobiłem w balona....
E-PL, a nie E-P5 :P Kurcze...
A już zacząłem wierzyć w cuda :P
Ojejku :P
Kurcze, ale się zrobiłem w balona....
E-PL, a nie E-P5 :P Kurcze...
A już zacząłem wierzyć w cuda :P
Xz 1
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Może ktoś to sprawdzał, jak długo jest wstanie działać smartphone z włączonym GPS i sparowanym z aparatem?
BTW moduł GPS jest w Touch-ach.
Szukałem gdzieś ponownie gdzie o tym przeczytałem, ale niestety..., chyba masz rację, bo w opisach technicznych tego nie widzę, wobec tego może nie doczytałem do końca...
A ta skórka na twoim aparacie jak się sprawdza, mam obawy, że się zniszczy, zetrze i będzie kiepsko wyglądać...
Sam już nie wiem co robić...Jak już się nastawiam na jakiś aparat to albo nie ma lampy, albo GPS-a :/
Podoba mi się E-PL 6 i 7, ale nie am lampy, E-P5 nie ma GPS-a co powinno być już przy takiej cenie...
Ostatnio edytowane przez Blacker ; 5.03.15 o 19:25
Xz 1
Pozdrawiam!
Marek Wyszomirski (wyszomir@toya.net.pl)
Mam E-PL5 który nie ma GPS-a wbudowanego, ale zazwyczaj włączam sobie aplikację na smartfonie a potem geotaguję zdjęcia.
Kiedyś taki art popełniłem:
https://forum.olympusclub.pl/threads...nie+w+linuksie
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
To jest pytanie o baterię w telefonie i to jak z niej ciągnie moduł GPS - generalnie telefony które miałem spokojnie wytrzymywały cały dzień takiej pracy, przy dodatkowym sporadycznym korzystaniu z Internetu, rozmowach itp. OLYMPUS Image Share na bieżąco w żaden sposób nie "paruje się" z aparatem, aplikacja zapisuje po prostu ślad z GPS, synchronizacja następuje przez wifi w wybranym przez użytkownika momencie, niekoniecznie tego samego dnia.
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO