Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Ja tyz nie narzekam na swojego M5, a lekko nie ma
I jestem tez z tych, ze jak maja wybor to z premedytacja wybieraja sprzet z matryca od S. zamiast tej od P.
pozdro
Ostatnio edytowane przez nyny ; 4.03.15 o 19:13
W tym miejscu ludzie chwala sie sprzetem... Ja nie mam czym
Kanał IRC Olympus Club: http://webchat.freenode.net/?channels=olympusclub
Tylko prawdziwi twardziele nie robia BACKUP'ów
Z 12-50 chciałem by był uszczelniany
Sprawa była znacznie prostsza, zdecydowałem się wyjechać na fotowędrówkę do Toskanii i miałem tylko EPL-1, E-30 i G-1. Same koszty wyjazdu były znacznie wyższe od ówczesnej ceny aparatu. I nie żałuję. Mogłem przywieśc trochę dużo gorzej zarejestrowanych zdjęć i mieć z wyjazdu dużo mniej fanu.
Co do zarzutu o niedo-wiedzeniu... Dałem E-M1 szansę, nie wykorzystał jej, nie przekonał mnie do siebie. Nie miałem na dłużej w rękach tylko dziesiątki.
Ostatnio edytowane przez apz ; 4.03.15 o 23:01
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
A to dobrze ze z tym kitem? Czy źle?
Z tych dwóch co pisałeś to ten lepszy. Większy zakres ogniskowych, tak samo ciemny, ma niezły tryb makro i pierścień ogniskowej przesuwany miedzy trybem elektrycznym a recznym. Jednak z czasem zachcesz 12-40 f2.8![]()
Ten ma być jako rezerwa - na stałe ma być jakaś stalka .. A to ze ciemny ... E-m5 ma stabilizacje a dodatkowo bywam przeważnie w miejscach gdzie jest czasami nawet za dużo światła np. Sahara![]()
Ostatnio edytowane przez wojteh ; 4.03.15 o 20:59
apz - pamiętam te zdjęcia![]()