Wróciłaś. Nareszcie![]()
Wróciłaś. Nareszcie![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Jedynka chyba najbardziej czytelna. Ale ja jestem za słabo wyrobionym odbiorcą takiej fotografii więc moja ocena napewno nie jest miarodajna![]()
Noooo, w końcu się koleżanka obudziła z zimowego snuDługo kazałaś czekać na fotki
Szpitalne bardzo mi się podobają, ponure i smutne trochę.
Lola vel Sharlotta>>Sekretarka Prezesa TWA<<
<3 Pierwszy zmarzluch forumowy <3
Nie jestem starą babciąZlotowiczka: 7
Gratuluję. Nawrócenia na fotografię życzę...
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
wowostre wejście
czekam co będzie dalej
Szpitalne bardzo dobre i masz racje, bez ludzi były by nijakie...
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
Pani B,
Dzięki Twoim pomysłom i naturszczykom zdecydowanie to miejsce nabrało charakteru.
Niezwykłe historie, spójne budynkiem - ale każda to oddzielny rozdział, oddzielna przypowieść.
Brawo.
I co mnie zadziwiło - to przyznaje, że kolorowe robią na mnie lepsze wrażenie!
Może resztę tez barwnie zapodaj
dzięki!
Poruszające, mimo iż wiem, że to "ustawka"
Fujifilm X100, mju II, panasonic sx1, Fujifilm Wide 210 Instax.
Pierwsze jak z horroru jakiegoś.
Drugie cały czas próbuję rozszyfrować- gdzie góra, gdzie dół, co i jak - na razie bezskutecznie.
Kolejne trzy to ewidentnie seria z oddziału psychiatrycznego. Środkowe nawet byłoby idealną ilustracją reportażu o kolejnym wykorzystywaniu osób starszych w jakimś domu opieki w łódzkiem...
Ostatnie z kolei sprawiło, że się uśmiechnąłem.
Pozdr