Niesamowita, niewyczerpana kopalnia pomysłów - oglądam z wielką przyjemnością.
Chętnie obejrzał bym wystawę w większym formacie po obu stronach Długiego Targu w Gd.
Niesamowita, niewyczerpana kopalnia pomysłów - oglądam z wielką przyjemnością.
Chętnie obejrzał bym wystawę w większym formacie po obu stronach Długiego Targu w Gd.
Jacek
Super! Ostatnia wrzutka bardzo mi się podoba.
Zmierzyłaś się z ślubniakami na swój niepowtarzalny sposób i wyszło bardzo ciekawie.
Może powinnaś spróbować ze ślubniakami (obrzydliwa nazwa) na serio tzn na żywo? Oczywiście rozumiem, że robota w bufecie jest bardzo absorbująca![]()
Fujifilm X100, mju II, panasonic sx1, Fujifilm Wide 210 Instax.
Myślę że szybko ulotniłaby się wszelka kreatywność![]()
Dziękuję za komentarze wszelkie.
Widzę, że forma cały czas dopisuje, świetna wrzutka.
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
Napiszę krótko: Świetne!
XZ-2; O-MD E-M10, mZ: 9-18mm, 25mm, 45mm, 75-300mm | Moje fotki - zapraszam do oglądania, komentowania, krytyki.
Też gratuluję inwencji i kreatywności.
Proszę o więcej.![]()
"Skoro nie można wiedzieć wszystkiego co się da wiedzieć o wszystkim, to piękniej jest wiedzieć coś ze wszystkiego, niż wiedzieć wszystko o jednym" - B.Pascal 1854
Fuji X-T3 + XZ-2
Żart, nie żart ale pomysłowe
A te nieślubniaki to pewnie ściema - przyznaj, że to był ciąg dalszy ślubniaków tzw. sesja "trash the dress", czyli totalnie odlotowy plener młodych bez szacunku do (wykorzystanej już przecież) sukni ślubnej, po której to sesji ubiór jest już nie do uzytku... Zdjęcia pokazują, że panna młoda, a raczej jej suknia zajęła się trochę
Pozdr