Kurde.Ale ta technika do przodu poszla.A jeszcze niedawno bawili sie wydlubujac wszywki z Esperala.Teraz takie drucikowe,sliczne,delikatne,polyskliwe......Piekne
Kurde.Ale ta technika do przodu poszla.A jeszcze niedawno bawili sie wydlubujac wszywki z Esperala.Teraz takie drucikowe,sliczne,delikatne,polyskliwe......Piekne
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Ten wątek poleciłem koledze, który natrzaskał trochę fot w Gdańsku i stwierdził, że odpuszcza foto bo nie ma już co fotografować okolicy...
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Ale podejścia brakuje, CzaRmaX powinien prowadzić warsztaty dla znudzonych, niedzielnych fotografów![]()
Panowie proszę poważnie traktować najpoważniejszy wątek na tym forum bo jak nie to potraktuję bananem lub jego skórką- wszywki Lolity to jej sprawa a tutaj tylko o moich wszywkach proszę. Dobra idę wydłubać kolejną i zajrzeć do zamrażalnika bo samogon się chłodzi
![]()
Wolę dla znudzonych mężatek![]()
![]()
Ok a teraz - no własnie zacznę od tego, że kupiłem wkrętów na wagę za 8 zł ale muszę dokupić jeszcze za kolejne 8 - 10 zł gdyż stwierdziłem, że niby jest ich dużo ale do fot za mało - znaczy za mało tych większych
Ok to jeszcze raz!!! Musi mi się zwrócić zakup do fot więc każdy odwiedzający ten wątek jest proszony o wykupienie biletu wstępu w wysokości 20 zł a wpłatę proszę kierować na konto o numerze 12345678900987654321 z dopiskiem "Na przekręt CzaRmaX'a"![]()
No ok to teraz jeszcze raz na serio
A teraz wytwórnia Walt Disney przedstawia wycieczkę to Wkręto-Landu pod przewodnictwem blaszanego rycerza
744.
745.
746.
747.
748.
749.
750. Dodatkowy opis pod fotą - specjalnie po jej obejrzeniu
A teraz przyjrzyjcie się jeszcze raz dokładnie focie powyżej i policzcie ile widzicie wkrętów i porównajcie z tym co zobaczyliście za pierwszym razem
751.
752.
753.
P.S.
Musze dokupić więcej wkrętów![]()
Ostatnio edytowane przez CzaRmaX ; 18.02.15 o 05:08
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
każdy by wolał, ale tu konkurencja jest chyba duża, ale jak już wypłyniesz na warsztatach z kreatywności fotograficznej i staniesz się sławny, że ach i że och.... to mężatki i niezamężne będą chciały poznać sekrety Twojej kreatywności
A foty jak zawsze bardzo fajne, zwłaszcza 752.
(W)Kr(ę,c,t,)acz...![]()
![]()
Kasprowy Wieczorową porą: http://forum.olympusclub.pl/threads/...=1#post1249315
Orion, Plejady i inne dziady: http://forum.olympusclub.pl/threads/...=1#post1246830
Olympus E-PL5 dual kit 14-42mm + 40-150mmplus Nikony
I nie mówi się wszywki, tylko zszywki![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Zakręcone i pokręcone zszywki
754. Ten zakrętas mnie rozbraja
755.
756.
![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Pięknie się bawisz
Jak zwykle obejrzałam z przyjemnością Twoje zdjęcia. Potrafisz inspirować![]()
Pozdrawiam, Ewa
--- Najlepszy aparat to ten, który akurat mam przy sobie ---