392 super. Ostatnie ładne ale nie zachwyca mnie , nieba bym dał minimum skupiając się na ciekawszym dole.
392 super. Ostatnie ładne ale nie zachwyca mnie , nieba bym dał minimum skupiając się na ciekawszym dole.
Mnie się podoba. Cudnie jest. Ale ja wczoraj z ahuttami szalałem![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Przepiękne, ostatnie najładniejsze.
E30, E1. Obiektywy: 14-54, sigma 105 macro, 70-300, Samyang 8mm,TAIR-11A 2,8 135mm, Helios 58mm, Super Takumar 1,4 50mm, tokina 2,8 28mm, Lampa: Metz 48 Af - 1, FL36 R.
http://piotrlisek.manifo.com/ http://forum.olympusclub.pl/threads/...by.?highlight=
[QUOTE=alnico;1167141]Jak już niektórzy zauważyli byłem wczoraj na Babiej Górze.
Zaczynamy od początku - z Przełęczy Krowiarki, piękne słońce, temperatura ok. -10 stopni, ale pod tą górę zrobiło się naprawdę gorąco. Lepiej nie ubierać się za ciepło bo uwędzimy się w sosie własnym. Ciepłe ubranie może przydaś się później.
Ładnie wydeptany w śniegu chodniczek, miejscami trochę się grzęźnie, kije trekingowe ułatwiają wyjście, ale można się bez nich obejść. Raki zbędne, jednak przy oblodzeniu byłoby ciężko.[QUOTE]
Fajne górki i zima w nich w Twoim wydanu.
Rysiek_______________
Podstawowe elementy E 4/3 i m4/3
Piękne widoki 392, 393 i 395 super.
Piękne fotografie ! 395 jest super. trafiłeś na elegancką pogodę widzęwięcej takich kadrów aż bym chciał pooglądać bo u mnie zima jest ale po 2-3 dni wtym roku
pozdr
Nie propaguj wśród ludności chodzenia zimą w wyższe góry bez raków lub co najmniej raczków. Sam ze szczytu rzeczonej Babiej przy śladowej ilości śniegu zjeżdżałem w stronę Szczawin na tyłku. Po ciemku. No ok, miałem czołówkę. I kijki. Ale przy prędkościach jakie osiągałem dawało to złudne poczucie komfortu![]()
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
Ehh, takie fotki, że aż żal człowiekowi, że siedzieć w mieście musi... Ja zwróciłam uwagę oczywiście na ostatnie (ach Taterki!) i 393, ale przyznam, że 390 też mnie zatrzymało, bo uwielbiam taką zimę - w cieniu błękitne, a w słońcu wyzłocone zaspy, mroźne, czyste powietrze i przyjemna cisza w zimowym lesie. I tylko słychać skrzypienie śniegu pod butami.
Z wielką przyjemnością obejrzałam tę wrzutkę i poproszę o jeszcze.
Mam na imię Agata, mam 19 lat, a moje wymiary to 90/60/90. Druga noga tak samo.