Strona 46 z 167 PierwszyPierwszy ... 3644454647485696146 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 451 do 460 z 1663

Wątek: nad petreq'iem lincz...

| OlyJedi
    Mieszka w
    Warszawa
    Siła reputacji
    111
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez petreq Zobacz posta
    zastanawiam się czy focić tylko w JPG czy jednak w RAWkach... Stąd takie eksperymenty. Ehhh dylematy...

---------- Post dodany o 00:12 ---------- Poprzedni post był o 00:11 ----------

JPG są coraz lepsze. Ale RAW chyba też?

| OlyJedi Awatar petreq
    Mieszka w
    Chrzanów
    Siła reputacji
    207
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez fazi75 Zobacz posta
    JPG są coraz lepsze. Ale RAW chyba też?
    Jakby na to nie spojrzeć...

| OlyJedi Awatar kolba
    Mieszka w
    Tarnowskie Góry, Lasowice
    Siła reputacji
    160
    Moja galeria
    Ostatnie zdjęcia mostów bardzo dobre. Jubileuszowa wrzuta inna od dotychczasowych zdjęć ale ciekawa. Zdjęcie spodka rewelacyjne.
    E30, E1. Obiektywy: 14-54, sigma 105 macro, 70-300, Samyang 8mm,TAIR-11A 2,8 135mm, Helios 58mm, Super Takumar 1,4 50mm, tokina 2,8 28mm, Lampa: Metz 48 Af - 1, FL36 R.
    http://piotrlisek.manifo.com/ http://forum.olympusclub.pl/threads/...by.?highlight=

| OlyJedi Awatar petreq
    Mieszka w
    Chrzanów
    Siła reputacji
    207
    Moja galeria
    Dziękuję za odwiedziny i komentarze.

| OlyJedi Awatar petreq
    Mieszka w
    Chrzanów
    Siła reputacji
    207
    Moja galeria
    Z dzisiejszego (właściwie już wczorajszego) spaceru po Krakowie...

118.
    Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	DSCF1024_web.jpg
Wyświetleń:	137
Rozmiar:	335,1 KB
ID:	139904

| OlyJedi Awatar CzaRmaX
    Mieszka w
    Łódź
    Siła reputacji
    152
    Moja galeria
    Lubie takie ujęcia szynowe ale lepiej wychodzą z żabiej perspektywy tym bardziej jak popada (masz odbicia) i w dodatku w tle masz jakieś fajne ujęcie otoczenia
    Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ

| OlyJedi Awatar jck
    Mieszka w
    u stóp Beskidu Małego
    Siła reputacji
    101
    Moja galeria
    Tak ktoś ma ochotę pogrzebać, to będzie mi miło.

http://1drv.ms/1uuLmna
    http://1drv.ms/1uuLzXp
    http://1drv.ms/1uuLFye
    No to w końcu pogrzebałem. X-Trans, kit, f/9 i RAF'y. Zrobiło się ostro. Oglądamy po ściągnięciu 1:1.

PS Jak chcesz tif'a, to oczywiście wyślę.
    Załączone miniatury Załączone miniatury Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	DSCF0845_jck (1080).jpg
Wyświetleń:	66
Rozmiar:	878,1 KB
ID:	140075  
    Ostatnio edytowane przez jck ; 3.02.15 o 01:43

| OlyJedi Awatar petreq
    Mieszka w
    Chrzanów
    Siła reputacji
    207
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez CzaRmaX Zobacz posta
    Lubie takie ujęcia szynowe ale lepiej wychodzą z żabiej perspektywy tym bardziej jak popada (masz odbicia) i w dodatku w tle masz jakieś fajne ujęcie otoczenia
    CzaRmaX, dzięki za wizytę. Niestety żabia, w tym przypadku, kolidowała z moją wizją pokazania tych "zbiegających się inaczej" szyn tramwajowych.

---------- Post dodany o 01:12 ---------- Poprzedni post był o 01:10 ----------

Cytat Zamieszczone przez jck Zobacz posta
    No to w końcu pogrzebałem. X-Trans, kit, f/9 i RAF'y. Zrobiło się ostro. Oglądamy po ściągnięciu 1:1.
    Ostrzegałem, że będzie ostro
    Dzięki za poświęcony czas. Tylko jedna moja uwaga - moim zdaniem za bardzo wyprałeś fotkę z żółtego.

| OlyJedi Awatar CzaRmaX
    Mieszka w
    Łódź
    Siła reputacji
    152
    Moja galeria
    CzaRmaX, dzięki za wizytę. Niestety żabia, w tym przypadku, kolidowała z moją wizją pokazania tych "zbiegających się inaczej" szyn tramwajowych.
    Ano chyba, że tak. Przepraszam ale nie zrozumiałem Twojego przesłania ale to z bardzo prozaicznego powodu. Mieszkam w Łodzi, która to z racji różnych eksperymentalnych koncepcji budowlano-drogowo-komunkacyjnych przeprowadzanych przez dziesięciolecia posiada (teraz co raz mniej) takich szyn tramwajowych, które biegną i nagle ich nie ma albo coś gdzieś skręca po czym coś gdzieś idzie prosto. Tak więc jestem do tego przyzwyczajony i stanowi to dla mnie normę. To tak samo jakbyś góralowi pokazywał foty gór albo rybakowi foty morza
    Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ

| OlyJedi Awatar jck
    Mieszka w
    u stóp Beskidu Małego
    Siła reputacji
    101
    Moja galeria
    Tylko jedna moja uwaga - moim zdaniem za bardzo wyprałeś fotkę z żółtego.
    Całkiem celowo. Zależało mi na chłodzie. I takiej zieleni, i szarości betonu. Ale to względność oczywiście.

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów