A nie wydaje Ci się trochę nudny bez tego dachu?
A nie wydaje Ci się trochę nudny bez tego dachu?
Ostatnio edytowane przez sepi19 ; 18.01.15 o 23:37
Wielu nie zdaje sobie sprawy że niezależnie od modelu aparatu ich zdjęcia będą wyglądały tak samo
Ja wracajac do pierwszego kadru wykadrowal bym takZałącznik 139257 i to wykadrowane w taki sposob bym obrobilZałącznik 139258.
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
Mirek, ostroś i przejrzystość na tak, natomiast ochłodzenie światła na nie moim zdaniem. Było wtedy piękne, ciepłe słońce.
Helmut, żeby znaleźć, to najpierw musi być. Nic innego tam nie było wartego uwagi. Największy problem jaki mam z tym zdjęciem jest taki, że widok był przepiękny a ja do dziś żałuję, że nie potrafiłem tego pokazać na zdjęciu. Ten dach, moim zdaniem pozwala lepiej poczuć perspektywę i odległość z jakiej było robione zdjęcie.
Wielu nie zdaje sobie sprawy że niezależnie od modelu aparatu ich zdjęcia będą wyglądały tak samo
Kompozycyjnie wersja Mirka najbardziej mi się podoba.
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja