XZ-2; O-MD E-M10, mZ: 9-18mm, 25mm, 45mm, 75-300mm | Moje fotki - zapraszam do oglądania, komentowania, krytyki.
mz zdjęcienr B wygrywa. lubię takie odbicia na wodzie gdy bezwietrzna pogoda.
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
C też jest niezłe, choć niebo w odbiciu wygląda lepiej
A by było lepsze, gdyby droga nie była na środku.
A jak dla mnie w A może iść droga przez środek, ale zrobiłabym jją po pierwsze chyba jednak poziomo, a po drugie z perspektywy żaby, tak by cały dół (szerokość) wypełniała droga właśnie.
I nie zmieniłabym na BW.
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
grisza34, alnico, KoValus, gulasz: bardzo dziękuję za komentarze. Jak pisałem fotograf plenerowy ze mnie żaden i przez cały godzinny spacer przez las żaden pomysł nie przychodził mi na zdjęcie. Dopiero jak to jeziorko zobaczyłem, to uznałem, że może odbicia jakoś wykorzystać. Tylko że kompozycje jakoś mi niespecjalnie podchodzą.
Alnicowa obróbka podoba mi się.
Drogę po środku też bym pozostawił. Przyznaję, że poziome ujęcie nie przyszło mi na myśl, ani żeby przyklęknąć - o położeniu się na błotnistej ścieżce zwłaszcza![]()
XZ-2; O-MD E-M10, mZ: 9-18mm, 25mm, 45mm, 75-300mm | Moje fotki - zapraszam do oglądania, komentowania, krytyki.
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
Ja też jestem za B.
E30, E1. Obiektywy: 14-54, sigma 105 macro, 70-300, Samyang 8mm,TAIR-11A 2,8 135mm, Helios 58mm, Super Takumar 1,4 50mm, tokina 2,8 28mm, Lampa: Metz 48 Af - 1, FL36 R.
http://piotrlisek.manifo.com/ http://forum.olympusclub.pl/threads/...by.?highlight=
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22