Strona 5 z 6 PierwszyPierwszy ... 3456 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 60

Wątek: Omd e-m10

| OlyJedi Awatar grisza34
    Mieszka w
    tarnobrzeg
    Siła reputacji
    95
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez kamil_andrzej Zobacz posta
    Serwis dotrzymał słowa. Przed chwilą odebrałem przesyłkę z E-M10. Na razie nie wyobrażam sobie, jak to maleństwo będzie wyglądało z obiektywem 70-300 od starego E-520. Ma ktoś może taki zestaw i doświadczenia jak się sprawuje?
    e m10 i zd70-300 ja używam z mmf3. gdzieś w którymś wątku chyba omd e m10 dla początkujących jest nawet zdjęcie. zaktualizuj firmwara obiektywu i śmiga jak nowy. czasem af chybia ale ogólnie jest ok. po ostatnich fotkach w świetle zastanym ogazało się że mocno szumią zdjęcia już przy iso 1600. jak chcesz znajdę foto. osobiście przydałby się grip (momentami ciężko się trzyma) pozdr

| OlyJedi Awatar kamil_andrzej
    Mieszka w
    ...gdzieś w Polsce...
    Siła reputacji
    85
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez PanMarecq Zobacz posta
    I tak co? Bez żadnej dopłaty z Twojej strony? Szok .
    Nie wiem jak to się stało, ale bez... dla mnie to też szok

---------- Post dodany o 13:51 ---------- Poprzedni post był o 13:50 ----------

Cytat Zamieszczone przez grisza34 Zobacz posta
    e m10 i zd70-300 ja używam z mmf3. gdzieś w którymś wątku chyba omd e m10 dla początkujących jest nawet zdjęcie. zaktualizuj firmwara obiektywu i śmiga jak nowy. czasem af chybia ale ogólnie jest ok. po ostatnich fotkach w świetle zastanym ogazało się że mocno szumią zdjęcia już przy iso 1600. jak chcesz znajdę foto. osobiście przydałby się grip (momentami ciężko się trzyma) pozdr
    Bardzo chętnie zobaczę foto, o gripie już pisał @adambieg. Zastanawiam się, czy można go założyć do aparatu na gwarancji (jeżeli nie jest np. oryginalny)...
    E5 + parę standardowych drobiazgów...
    Każdy z nas stworzony jest do tego, co robi ...
    moje podróże | moje spotkania z Kanarami ... | samoloty, samoloty, samoloty ... | mój profil | Japonia w obiektywie Gaijina

| OlyJedi Awatar grisza34
    Mieszka w
    tarnobrzeg
    Siła reputacji
    95
    Moja galeria

Mieszka w
    ...gdzieś w Polsce...
    Siła reputacji
    85
    Moja galeria
    Dzięki,
    moje podróże | moje spotkania z Kanarami ... | samoloty, samoloty, samoloty ... | mój profil | Japonia w obiektywie Gaijina

Zwycięzca popRAWki| OlyJedi Awatar adambieg
    Mieszka w
    Miasto nad Brdą
    Siła reputacji
    109
    Moja galeria

Bardzo chętnie zobaczę foto, o gripie już pisał @adambieg. Zastanawiam się, czy można go założyć do aparatu na gwarancji (jeżeli nie jest np. oryginalny)...
    Gripa przykręcasz do gwintu statywowego w aparacie. Nie ingerujesz w aparat w żaden sposób. Oczywiście można też kupić oryginalnego gripa Olympusa. Cena nie jest dużo wyższa choć ten chiński jest masywniejszy i bardziej funkcjonalny.

Zwycięzca popRAWki| OlyJedi Awatar szafir51
    Mieszka w
    Wrocław
    Siła reputacji
    223
    Moja galeria
    adam

namówiłeś mnie i też sobie zmówiłem

Moderator Zwycięzca popRAWkiZwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Karol
    Mieszka w
    las pod TARNOWem...
    Siła reputacji
    172
    Moja galeria
    Ma ktoś może taki zestaw i doświadczenia jak się sprawuje?
    Mam ten obiektyw i aparat. Szkło bardzo lubiłem z E-3, do E-M10 podpinam rzadko. Raz, że jest mniej wygodnie, dwa - jak zabieram aparat mikro to nie po to by targać ciężkie szkła. Bardzo szkoda, że obiektyw nie ma mocowania statywowego i praktycznie nie da się go używać z mikrusami na statywie.
    zmiana nicka: ktotek -> Karol
    Polska B - wątek ze zdjęciami
    Facebook

Mieszka w
    ...gdzieś w Polsce...
    Siła reputacji
    85
    Moja galeria
    Nie wiem, czy się do niego przekonam, na razie leży w pudełku i czeka... Może wkrótce ...

Mieszka w
    Gdańsk
    Siła reputacji
    0
    Moja galeria
    Z m43 miałem/mam M10, GH1, GH3, G6 i GX7. Z tej całej piątki M10, bez gripa był najmniej wygodny.
    Nie wyobrażam sobie używania sensownie tego aparatu z dużymi obiektywami 4/3 bez dodatkowego gripa.

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar epicure
    Mieszka w
    Poznań
    Siła reputacji
    243
    Moja galeria
    Tak jak jedni nie wyobrażają sobie niepotrzebnie dużego korpusu do używania z małymi szkłami, tak inni nie wyobrażają sobie aparatu bez gripa do używania z dużymi szkłami. Grip, który można w razie potrzeby dokręcić, to idealne rozwiązanie, które dogodzi każdemu.
    www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów