Taci, o dici qualcosa che e meglio del silenzio.
---
Uczestnik I Rejsu PBO 2013 / Uczestnik II Rejsu PBO 2014 / Z Olympusclubem na Santorini / Golus Urlaub Racing Team / Buenos Aires - wczesna jesień, wczesną wiosną. / Sandomierz - czyli sprawdzamy dlaczego Ojciec Mateusz ma zawsze z górki? / Marrakech Express / Autobahn 1
Spoko, ale pożyczysz na chwilę ten obiektyw co ostatnio kupiłeś?
The question is, who cares?
Taci, o dici qualcosa che e meglio del silenzio.
---
Uczestnik I Rejsu PBO 2013 / Uczestnik II Rejsu PBO 2014 / Z Olympusclubem na Santorini / Golus Urlaub Racing Team / Buenos Aires - wczesna jesień, wczesną wiosną. / Sandomierz - czyli sprawdzamy dlaczego Ojciec Mateusz ma zawsze z górki? / Marrakech Express / Autobahn 1
Serwis dotrzymał słowa. Przed chwilą odebrałem przesyłkę z E-M10. Na razie nie wyobrażam sobie, jak to maleństwo będzie wyglądało z obiektywem 70-300 od starego E-520. Ma ktoś może taki zestaw i doświadczenia jak się sprawuje?
Ostatnio edytowane przez kamil_andrzej ; 3.12.14 o 14:10
E5 + parę standardowych drobiazgów...
Każdy z nas stworzony jest do tego, co robi ...
moje podróże | moje spotkania z Kanarami ... | samoloty, samoloty, samoloty ... | mój profil | Japonia w obiektywie Gaijina
No to moje gratulacje! Jak to się stało tak do końca? Miałeś swojego E-520 jeszcze na gwarancji czy coś? A jak to będzie wyglądać możesz sobie zobaczyć w prosty sposób tutaj http://www.four-thirds.org/en/special/matching.html![]()
Reaktywowany blog: mtwarowskifoto.blogspot.com
Dzięki za link, wygląda trochę dziwnie, może się przestawię. Plus adapter. Jestem ciekaw, czy ktoś używał już takiego zestawu, czy raczej oryginalnych szkieł dedykowanych do tego modelu.
E520 nie był na gwarancji. Dostałem info z serwisu, że nie produkują już części do jego naprawy i sami zaproponowali e-m10.
Ostatnio edytowane przez kamil_andrzej ; 3.12.14 o 16:15
moje podróże | moje spotkania z Kanarami ... | samoloty, samoloty, samoloty ... | mój profil | Japonia w obiektywie Gaijina
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Jeżeli nie poasuje Ci erognimia to polecam taki grip:
https://forum.olympusclub.pl/threads...=1#post1126877
Aparat nabierze wymiarów lustrzanki. Mam i polecam.
Reaktywowany blog: mtwarowskifoto.blogspot.com