Dodane.
Na dzisiejszym spotkaniu krakowskich OT było kilka osób, więc może coś wrzucą![]()
Dodane.
Na dzisiejszym spotkaniu krakowskich OT było kilka osób, więc może coś wrzucą![]()
XZ-2; O-MD E-M10, mZ: 9-18mm, 25mm, 45mm, 75-300mm | Moje fotki - zapraszam do oglądania, komentowania, krytyki.
Marku, przecież przed chwilą się dopiero pożegnaliśmy, a Ty już w domu? A ja się szlajam jeszcze![]()
Taxi szybko pojechało, a byłem ciekaw jak zdjęcia wyszły. Niestety niektóre fatalnie.
XZ-2; O-MD E-M10, mZ: 9-18mm, 25mm, 45mm, 75-300mm | Moje fotki - zapraszam do oglądania, komentowania, krytyki.
E-510 z przyległościami + żółty FX z dodatkami
http://www.bociany.org.pl :
kochajmy zwierzaki! tyle jest nieszczęśliwych...
Obecny![]()
Wielu nie zdaje sobie sprawy że niezależnie od modelu aparatu ich zdjęcia będą wyglądały tak samo
Miało być coś innego, w stylu "zima i śnieg" (bo tak, przez chwilę padał deszcz ze śniegiem), ale trzeba było udokumentować ciężki los kobiet - całość pracy z pierniczkami wykonała AnnaNon, ja tylko udokumentowałem efekt, nie mówiąc o podżeraniu w trakcie![]()
pozdrawiam, Maciek (E-620+ E-PL6 + parę innych rzeczy)
------------------------------------------------------------------------------------------------------
'Kochana Redakcjo, chcę grać jak Mozart. Jaki fortepian powinienem sobie kupić?'
Dołożyłem i ja.....![]()
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
Też coś wrzuciłem, ale tego na razie nie widzę (w sumie wrzucam pierwszy raz), jak się nie pojawi to będę dalej próbował
Edycja:
Dobra jest, coś namieszałem, ale już ok![]()
Ostatnio edytowane przez KoValus ; 21.12.14 o 00:39 Powód: Namieszałem
Saboorze, dzisiejszy DITL ze specjalną dedykacją dla Ciebie![]()
Ostatnio edytowane przez Saboor ; 21.12.14 o 17:30