Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
albo "Wandę". W niedzielę przechodziłem obok, normalnie krew mnie zalewa na coś takiego. Ale z drugiej strony, to tylko sentymenty a czas płynie nieubłagalnym tik-tak...
Wielu nie zdaje sobie sprawy że niezależnie od modelu aparatu ich zdjęcia będą wyglądały tak samo
Wracając do zdjęć. Wiedzą niektórzy, że jestem maniakiem jeziora Rożnowskiego... Więc ze względu na miejsce w MałejPolsce i urok tegoż miejsca, powinienem już dawno jakieś rożnowskie zdjęcia wstawić zachęcające do odwiedzenia.....
Znalazłem w przepastnych trzewiach mego komputra przygotowany kiedyś pokaz slajdów rożnowskich. (ok 7min) Zachęcam wpierw więc do obejrzenia Rożnowa i okolic...później do odwiedzenia...
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
Krakman, super sprawa, bardzo fajnie się ogląda.
Wielu nie zdaje sobie sprawy że niezależnie od modelu aparatu ich zdjęcia będą wyglądały tak samo
Małopolska taka piękna, tylu ludzi tu przyjeżdża, a zdjęć wiele nie ma, i wątek też trochę podupada ... Moim honorem, jako Małopolanina jest go ratować
Na początek trochę moich rodzinnych stron, czyli Rytro.
1.Widok z przysiółka Połom Wyżna, gdzieś tam we mgle skrył się Nowy Sącz
2.Ten sam przysiółek, widok w drugą stronę na wyciąg narciarski
3.To samo miejsce, widok na Stary Sącz
Ostatnio edytowane przez Bzyku ; 17.12.14 o 22:36
ja też wychodzę na pole
Najbardziej znany obiekt w Rytrze to ruiny zamku z XIII wieku. Zdjęć owych ruin nie mogę się dogrzebać, póki co zdjęcie z zrobione z wzgórza zamkowego. Po prawej pasmo Radziejowej, w dole rzeka Poprad, a po lewej przysiułek Sucha Struga.
Ostatnio edytowane przez Sawa ; 18.12.14 o 22:34 Powód: ortografia
ja też wychodzę na pole
Brawo Bzyku !!! Takich jak Ty potrzeba nam w tym watku.
Masz może jakieś fotki rynku w Starym Sączu? Piekne, klimatyczne miejsce, warte odwiedzenia. Wieki mnie tam nie było, choć często jestem na tych terenach.
O widzisz, ja mam trochę zdjęć z Rytra to pewnie wrzucę wieczorkiem. A z Rytrem to było tak:
Wracamy sobie z Marysią z Wierchomli. Jedziemy Doliną Popradu - uwielbiam tę trasę. Jedziemy tak z 50, może 60/h bo widoki cudne. Z tyłu za mną jakiś kretyn trąbi bo mu się spieszy, a że tam same zakręty, więc nie miał jak wyprzedzić. Ale złośliwa świnia jestem
Dojeżdżamy do Rytra. :Hej, może do zameczku skoczymy... tyle razy tędy przejeżdżaliśmy?"
No i dobra, przejechałem przez most, potem przez mostek i hop ostro w górę. Najpierw asfalt, potem przejazd przez bród (strumień), a potem po płytach do góry.
Tak sobie jedziemy i jedziemy, las cały czas. Zamku nie widać. Jedynka na lewarku, lekko gazu i Ibiza pnie się w górę aż miło. Spotykamy turystów... daleko do zamku ???
...aaa to wy dawno minęli, teraz jedziecie drogą dla quadów![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||