Zamówiłem jeszcze jeden, spodobał się w rodzinie.
Zamówiłem jeszcze jeden, spodobał się w rodzinie.
Wielu nie zdaje sobie sprawy że niezależnie od modelu aparatu ich zdjęcia będą wyglądały tak samo
Moi drodzy,
Zbliżamy się do końca zamówień. Chciałbym nieco przyspieszyć Waszą decyzje, gdyż chcielibyśmy zamknąć temat z jak najlepszym wynikiem zamówień. Podam wówczas ostateczną kwotę za egzemplarz, warunki płatności i wysyłki.
Jeśli ktoś jeszcze chciałby złożyć zamówienie to proszę to zrobić do najbliższego wtorku (2 grudnia) do godziny 23:59.
Można zamawiać z zagranicy, koszty możemy podać na PW lub w wątku.
Przypominam, dziś zamykam zapisy na kalendarz. Jutro lub pojutrze podamy cenę jaka nam wyszła, bo im więcej zamówień tym niższa cena egzemplarza.
Do tej chwili 39 osób zamówiło w sumie 60 kalendarzy ???
Na całe OC?
Fajnie - obdarowanym przekaże, że kalendarz OC jest rzadszy niz kalendarz Pirelli, a zdjęcia ładniejsze.
Moje zdjęcia: http://forum.olympusclub.pl/showthre...938#post206938
zabawki: OM-1 + 12-100/f4 +100-400+ 12/2 + 20/1.4 . Czasem S 23Ultra
Własnym sumptem zawsze trochę trudniej. Ale z własnym kolektywnym pomysłem, niezależnie (czego niektórzy chcieli) idziemy naprzód.
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Tik, tak, tik, tak...
Bądź forumowym patriotą
Zamów kalendarz przed północą.![]()
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()