Ostatnio edytowane przez Mirek54 ; 30.11.14 o 21:32
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Po pierwsze, pomyśl zanim napiszesz.
Po drugie, zapoznaj się z tematem odnośnie którego się wypowiadasz.
Po trzecie, patrz dwa powyższe.
Po co ten tekst, który nie ma żadnego ale to żadnego sensu? W edycji popRAWki znajduje się zdjęcie a właściwie jego skan, który wymaga rekonstrukcji a do tego(w jej cyfrowej części) tablet i piórko jest niezbędny.
Część Twojego postu dotycząca lansu i i reszty jest kompletnie bez sensu.
To nie pierwszy raz kiedyś się zagalopował, bądź łaskaw nie próbować obrażać ludzi.
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Ostatnio edytowane przez And.N ; 30.11.14 o 21:53
G1, G5 | 14-45 | mZD 40-150 | kilka M42 | Moje wątki:
Foto-Różności ; Dymne Impresje ; Stary i Nowy Elbląg
Możesz też sobie zrobić przyjemność i pod choinkę włożyć tablecik....http://www.wacom.eu/index4.asp?pid=9240&lang=pl
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Tak, nie mniej pisałem wcześniej, że popRAWka jestto nie PKZZamieszczone przez Saboor
A pamiętam Twoje prace i szczerze żałuję, że nie ma cię w tej edycji, zwłaszcza że to fotka o której retusz prosił nasz forumowy kolega,
nie mniej...
Pozdrawiam i mam nadzieję zobaczyć Cię w następnych edycjach.
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Ostatnio edytowane przez And.N ; 30.11.14 o 22:21
zajrzałem - wyzwanie nieliche - baaaardzo wymagające, to odtwarzanie niemal pixel po pixelu - samo patchowanie skaz to (myszką) miesiąc roboty![]()
Ja na pewno się nie podejmę, jednak chętnie zobaczę jakiekolwiek próby 'naprawienia' tego zdjęcia.
Jeśli byłbym właścicielem zdjęcia, to chyba ten stan obecny - ze skazami - by mi odpowiadał, fajny klimat to tworzy, do tego te górskie sandały i skarpetki - bezcenne!
To zdjęcie ukazało się już wcześniej na forum z pytaniem co można z tym zrobić. Chyba napisałem wówczas, że należałoby je narysować od początku. Teraz myślę, że prócz rysowania, pomogłyby inne zdjęcia obu bohaterów celem "przeszczepienia" detali, a przynajmniej inspiracji podczas ich rysowania.