Hihi myślę że nie ma się czego wstydzićMasz jakieś fotki inne niż kolesi z aparatami?
Hihi myślę że nie ma się czego wstydzićMasz jakieś fotki inne niż kolesi z aparatami?
mente et malleo
Fajnie tak z drugiej strony podejrzeć. A cykać się nie ma co ważny efekt.
pozdrawiam Wiejo
Pisałem kiedyś o niesamowitym uczuciu, kiedy jedziesz autostradą, a tu nagle, tuż nad samochodem przelatuje lądujący Jumbo. Te zdjęcia nie są w stanie oddać tego wrażenia, ale pokazują, mniej więcej, jak to wygląda![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Po takim przedstawieniu sytuacji już wiem dlaczego takie długie lufy w aparatach. Fotki fajne.
pozdrawiam Wiejo
Teraz coś z powietrza, taki mały w porównaniu z innymi![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Kilka "od spodu"![]()
No i czym Ty pstrykałeś te siamoloty? Bo całkiem fajnie Ci wyszły i niepotrzebnie sam się w kompleksy wpędzasz
Lotnisko w podkrakowskich Balicach jest tak samo usytuowane w stosunku do "Autostrady" A4 - droga schodzenia idzie nad autostradąMoże jutro tam się przejadę po drodze do Krakowa
![]()
No i nieźle Ci wyszło. Ten mały na 209. jest fajny.
Pozdrawiam, Jola
Fajne ptaszki, najbardziej podoba mi się 209, kadr z boku i cztery "od spodu".
To SP550UZ prawda? Czy to są małe wycinki z kadru?
Bo widzę w exif, że ISO 50 a jakość na niektórych taka sobie![]()