Czy podczas zdjęć seryjnych da się wyłączyć ekran?
Chcę wykonać ok. 250 -300 zdjęć seryjnych - 2,5 godziny ciągłej pracy. Tak się zastanawiam, czy mi prądu nie zabraknie.
Czy podczas zdjęć seryjnych da się wyłączyć ekran?
Chcę wykonać ok. 250 -300 zdjęć seryjnych - 2,5 godziny ciągłej pracy. Tak się zastanawiam, czy mi prądu nie zabraknie.
OM-1; E-M5 II; E-M1; XZ-2; trochę słoików
Witam!
Mam kilka ogólnych pytań dotyczących aparatu Olympus XZ-2, mam nadzieję, że pomożecie
Najbardziej nurtuje mnie kwestia baterii.
Jak ładować baterię? Wyłącznie przez komputer i złącze USB? Czy można np. podpiąć telefon pod ładowarkę ze smartfona (HTC ONE)?
Jeśli nie to jaką ładowarkę polecacie? No i jaką baterię jako drugą na zastępstwo? (mam na myśli akcesoria nieoryginalne, bo te oryginalne to jakieś bajońskie sumy kosztują...)
Polecicie jakiś futerał?
I jaka karta pamięci będzie odpowiednia? Class 10 wystarczy?
P.S Swoją drogą ten Olympusik za 1200zł to dobry wybór?Zauważę różnicę w jakości zdjęć w porównaniu do Canona A530 i HTC ONE?
![]()
Ja korzystam z drugiej baterii - hähnel HL-90B/92B i bardzo polecam.
Ładowarka z Allegro znakomicie daje sobie radę.
Pokrowiec Hama Nashville 90L.
SDHC Samsung Class 10 Pro.
Aaa.... Cudowny Dekielek LC-63A już masz?
Dziś kupiłem aparat w sklepie internetowymMam nadzieję, że dojdzie do końca tygodnia
Szukam właśnie akcesoriów![]()
Głównie chodziło mi o baterie, bo nie wiedziałem, czy te zamienniki nie uszkodzą sprzętu
Mega deklika nie będę chyba miał, trochę mi szkoda 100zł za 5g plastiku wartego max 10zł![]()
Też myślę, Mike, że facet dobrze nie rokuje.
Ja żyję bez dekielka .... może na łożu śmierci będę żałował, ale na razie daję sobie radę...![]()
Najlepszy aparat fotograficzny to ten, który masz przy sobie.