Pytałam nie bez kozery. Wydaje mi się, że jeśli ktoś fotografuje i decyduje się na założenie wątku na portalu foto, ma jakąś kolekcję zdjęć, którą uznał za wartą pokazania.
Pytałam nie bez kozery. Wydaje mi się, że jeśli ktoś fotografuje i decyduje się na założenie wątku na portalu foto, ma jakąś kolekcję zdjęć, którą uznał za wartą pokazania.
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Nie chodzi mi o "umienie" lub "nieumienie". Bardziej interesuje moment, w którym człowiek zakłada konto i chce coś pokazać. Czy najpierw zakłada konto i idzie robić zdjęcia, czy też porobi trochę zdjęć i dochodzi do wniosku, że go to kręci i chce robić coś więcej niż album rodzinny.
Ale jak ktos stwierdza ze go to krecia, to wlasciwie i tak ma w wtedy tylko zdjecia do albumu
Ja osobiscie uwazam, ze jak juz sie uczyc czegos nowego to od poczatku robic to dobrze, zeby sobie zlych nawykow nie narobic.
Czyli w tym przypadku zalozyc konto, poczytac, nabyc podstawy i probowac swoje zdjecia robic i sluchac krytyki na ich temat
Xz-2 || Ocena moich zdjec: Pierwsze koty za ploty... poczatki z fotografia
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Ja Ci nie doradzę, bo sam jestem zielony jak szczypiorek na wiosnę, ale szacun, Riczard, że nie odpuściłeś!![]()
2 wyglada na ciekawe, ale szkoda ze pokazana tylko gorna czesc, z checia zaobaczylbym tez dol.
3.4 calkiem ciekawe - fajna kilmatyczna uliczka, choc mozna by chyba cos jeszcze wyciagnac w obrobce, no i troche prostowanie by sie przydalo.
Xz-2 || Ocena moich zdjec: Pierwsze koty za ploty... poczatki z fotografia
Co do 2 to inaczej się nie dało zrobić bo pełno ludzi było, też bym wolał żeby było więcej dołu. Pozdrawiam i dzięki.