Jeszcze jedno zdjęcie z zeszłotygodniowego spaceru po mieście. Gdzieś mi się posiało i zapomniałem wrzucić
12
Jeszcze jedno zdjęcie z zeszłotygodniowego spaceru po mieście. Gdzieś mi się posiało i zapomniałem wrzucić
12
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
No i lepiej
Przynajmniej moim zdaniem![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Kilka zdjęć z kajaków po Czarnej Hańczy. Mam nadzieję, że Wam się spodobają
Tym razem był to spływ rodzinny. Troszkę inaczej niż zwykle, ale też było fajnie. Jeśli fotografujecie ptaszyska to polecam Wam odcinek z Dworczyska do Mikaszówki. Spotkanie z orłami, zimoradokami i innym ptactwem gwarantowane. Nie bierzcie tylko kumpli z browarami bo nic nie zobaczycie
1,2,3,4,5
Ładne są fotki Twe.
Fujifilm X100, mju II, panasonic sx1, Fujifilm Wide 210 Instax.
1-klasyka
2-rewelacja, (też mam takie dziadek z wnukiem i pagajem)
5-były wysokie przenioski widzę![]()
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie
Na zdjęciu z łódką "wifi" brakuje mi troszke "powietrza" przestrzeni po prawej. Moim zdaniem zbyt centralnie.
Dzięki serdecznie za komentarze. Przy łódce faktycznie mogło by być więcej powietrza, ale fotografuję stałką i nie było jak zejść z ogniskowej a centralnie faktycznie jest![]()