te z lasu ciekawe bardzo.
140 i 142 o świcie, z mgiełką i przebijającymi promieniami przez drzewa, hhmmm byłoby świetnie. i tak jest świetnie
jeszcze, jeszcze, jeszcze
te z lasu ciekawe bardzo.
140 i 142 o świcie, z mgiełką i przebijającymi promieniami przez drzewa, hhmmm byłoby świetnie. i tak jest świetnie
jeszcze, jeszcze, jeszcze
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie
Pierwsze bardzo fajne, jeszcze ...Shreka brakuje![]()
140 i 142 - świetne.
Pozdrawiam.
Fajne, szczególnie 140, 142![]()
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
Kampinowska wrzutka bardzo przyjemnie zielona![]()
Ponieważ jestem miłośnikiem wszelakiej jazdy na rowerze postanowiłem wybrać się na metę 71. Tour de Pologne. Metę w Warszawie oczywiście. Ustawiłem się w całkiem dobrym miejscu i strzeliłem parę fotek. Jak wyszły oceńcie sami.
Meta drugiego etapu liczącego 226 kilometrów. Zwycięzcą został Petr Vakoc z grupy Omega Pharma. Był to piekielnie trudny etap, nie tylko ze względu na jego długość, ale także na panujący upał. Ucieczka była tak zaskakująca dla peletonu, że zawodnik który zajął drugie miejsce myślał, że wygrał. Ponoć nie działała łączność
145. Zanim zawodnicy dotarli do początku rund(było ich 3) widownię zabawiali organizatorzy i sponsorzy.
146. Niektórym z wrażenia, innym z gorącą rosła temperatura![]()
147. Jeszcze tylko sponsorowany przejazd
148. I wjazd na pierwszą rundę uciekiniera
148. Minutę później melduję się peleton
149.
150.Kolejna runda w wykonaniu Czecha. Peleton bliżej, ale już było wiadomo, że go nie dogonią
151. Momentami na zakrętach było dość ciasno
152. Koledzy fotografowie ze swoimi lunetami w nadziei policzenia plomb w zębach zawodników
153. Na niektórych twarzach widać straszną wolę walkiZ tyłu jako trzeci z żółtych(saxo) najlepszy góral Tour de France
154. Rafał Majka trzeci na zdjęciu
155. Uciekinier odnosi zwycięstwo
156. A to już Kanadyjczyk, który w tej chwili jeszcze myślał, że wygrał ten morderczy etap![]()
Mam nadzieję, że ilością fotek nie złamałem regulaminuPotraktujcie to jako krótki reportaż
Ostatnio edytowane przez fazi75 ; 8.08.14 o 17:02
bardzo fajny reportażyk. bardzo fajny!
Potwierdzam, bardzo mi przypadł do gustu![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Mnie też bardzo podobają się zdjęcia 140 i 142 a kolarska fotorelacja jest bardzo dobra. Nie jeden zawodowy fotoreporter nie powstydziłby się tych zdjęć.
Pozdrawiam.
E30, E1. Obiektywy: 14-54, sigma 105 macro, 70-300, Samyang 8mm,TAIR-11A 2,8 135mm, Helios 58mm, Super Takumar 1,4 50mm, tokina 2,8 28mm, Lampa: Metz 48 Af - 1, FL36 R.
http://piotrlisek.manifo.com/ http://forum.olympusclub.pl/threads/...by.?highlight=