Pozdrawiam, Ewa
--- Najlepszy aparat to ten, który akurat mam przy sobie ---
Bardzo fajna relacja z wyścigu![]()
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
Tak, relacja z wyscigu jest SUPER. Tak sobie mysle, czy gdybym tam byl to czy udaloby mi sie wymyslec tyle ciekawych kadrow.
Moje fotopstryki na forum Olympusa. | sprzęt - ciągle się zmienia
Stara prawda: Nigdy nie dyskutuj z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
Niestety więcej nie będzie. Tzn, pewnie będą ale za rok
Dzięki
Miło, że się podoba
Zdjęcia zostały wykonane niestety z tego samego miejsca. Na mecie byłem godzinę przed wjazdem peletonu. W tym skwarze myślałem, że nie wytrzymamale jak bym choć na chwilę opuścił stanowisko, to bym je stracił. Za plecami miałem pełno obiektywów. Ale tym bardziej cieszy Twoja opinia, bo robiłem wszystko żeby nie było nudno.
U nas przejeżdżali w niedzielę. Również upał niemiłosierny i przedłużające się oczekiwanie. Mimo dobrego miejsca zdjęcia mam zupełnie nieciekawe. Nie miałam pomysłu.
Tym bardziej z przyjemnością obejrzałam Twoją wrzutkę. Ładnie, kolorowo i widać, żeś w centrum wydarzeń![]()
Bardzo się cieszę, że tak pozytywnie oceniasz moje fotki. Dziękuję.
Ciesze się też, że Rafał Majka wygrał Tour de Pologne. Wielkie gratulacje.
A tak nawiasem mówiąc. Wiecie ile rocznie zawodowy kolarz(taki prawdziwy typu Majka) robi kilometrów na treningach? Ja byłem w szoku. Rocznie robią 40000 km. Dla mnie jest to niewyobrażalne![]()
Ostatnio edytowane przez fazi75 ; 9.08.14 o 19:10
Bardzo dobry reportaż. Mimo że nie interesują mnie sporty kolarskie, obejrzałam z przyjemnością i zaciekawieniem.
Według mnie to nie jest aż tak dużo. Znaczy wiadomo, że dużo, ale to ogarnięciaZnam panią Jadzię, zapaloną turystkę rowerową, która potrafi przejechać połowę tego.
Zdjęcia z wyścigu git! Jak ja się dziś namordowałem, żeby choć jedno zrobić ostre! Stałem przy drodze, 2-3 metry od kolarzy. Ledwo się spotrzegłem, a tu - jak mówi klasyk - bziu!! i tylko kółko rozmyte w kadrze było![]()
XZ-2; O-MD E-M10, mZ: 9-18mm, 25mm, 45mm, 75-300mm | Moje fotki - zapraszam do oglądania, komentowania, krytyki.