87 i 89 bez dyskusji są godne gratulacji, ze wskazaniem sędziowskim na 89 - piękne
87 i 89 bez dyskusji są godne gratulacji, ze wskazaniem sędziowskim na 89 - piękne
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie
jeszcze w zeszłym tygodniu wschód był 4.30. teraz miał być 4.47![]()
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
89 jak dla mnie najlepsze, 87 drugie. Na szczęście wschód słońca wypada z dnia na dzień później, nie długo przyjdzie pora że się wybiorę...
![]()
Kasprowy Wieczorową porą: http://forum.olympusclub.pl/threads/...=1#post1249315
Orion, Plejady i inne dziady: http://forum.olympusclub.pl/threads/...=1#post1246830
Olympus E-PL5 dual kit 14-42mm + 40-150mmplus Nikony
Co to ma za znaczenie kiedy slonce wstalo.Zdjecia sie licza.Gratuluje.
Bardzo klimatyczne fotki, pierwsza najbardziej się podoba![]()
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
Nieźle Ci wyszło to poranne wstawanie. Ty to masz zdrowie. No ale cóż skoro ja się kładę o 3 to raczej ciężko w życiu dostrzec mi wschód słońca
![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ