Modlitwa ma bardzo klimatyczne, wręcz Hollywoodzkie operowanie światłem![]()
Modlitwa ma bardzo klimatyczne, wręcz Hollywoodzkie operowanie światłem![]()
Zainteresowanym z przyjemnością udostępnię prezentowane w moim wątku "ravbog - próba sił" zdjęcia do samodzielnej edycji, ale mam prośbę aby ich w nim nie publikować. Będę je wówczas wstawiał do wątku "Co poprawić w tym zdjęciu?".
Kolejnych przygód spinaczy w "Wyjdź przed szereg" nie przewiduję bo co za dużo to niezdrowo, chociaż producenci filmów nie raz przewidują, że nie będzie czegoś kontynuacji a potem się okazuje, że dokręcono następnych 5 odcinków tudzież 10 sezonów. Co do 683 to taka ciekawostka z planu - odcinek powstał całkiem przypadkiem bo miały być jedynie 684 i kolejna ciekawostka to jest to JPEG tak jak go wypluł aparat
![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Xz-2 || Ocena moich zdjec: Pierwsze koty za ploty... poczatki z fotografia
Miała być cała opowieść z kilkunastoma fotami (które są i opowieść też) z wątkiem miłosnym, uniesienia, zazdrości, zdrady, walki, bzykania itd. ale szczerze mówiąc nie chce mi się męczyć palców bo nie ma sensu. Ale wybrałem sobie trzy foty tak aby sobie coś wybrać i przelecieć sobie wszystko na skróty bo tak wygodniej
685. Ludziki też potrafią sobie robić słit focie
686. Naparzanie w krzakach bez cenzury
687. Naparzanie w krzakach z cenzurą
![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
687 jest the best...poplakalem sie ze smiechu![]()
Xz-2 || Ocena moich zdjec: Pierwsze koty za ploty... poczatki z fotografia
co żona na to jej spinacze łamiesz, palisz i malujesz ??
no chyba żę masz swój zestawik specjalnie pod sesję![]()
kapitalna seria z egzekucji
podobają mi się te Twoje pomysły zwłaszcza spinaczowo-zapałkowe![]()
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Zdjęcia przednie ty masz w głowie pomyły i chyba Ci się nie skończą.
E30, E1. Obiektywy: 14-54, sigma 105 macro, 70-300, Samyang 8mm,TAIR-11A 2,8 135mm, Helios 58mm, Super Takumar 1,4 50mm, tokina 2,8 28mm, Lampa: Metz 48 Af - 1, FL36 R.
http://piotrlisek.manifo.com/ http://forum.olympusclub.pl/threads/...by.?highlight=
a co ciężkiego jest w praniu - to jedna z najprostszych czynności![]()
więc jak ma być po równo to ja osobiście wybierałabym pranie![]()
poza tym od dawna wiadomo że faceci mają problem z kolorami
wrzuciłby czerwone do białego - i wiadomo co by powstało - a tego bym nie zniosła![]()
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22