Ostatnio edytowane przez And.N ; 21.06.14 o 10:39
G1, G5 | 14-45 | mZD 40-150 | kilka M42 | Moje wątki:
Foto-Różności ; Dymne Impresje ; Stary i Nowy Elbląg
No właśnie to trochę mocniej to jest wyciąganie 4EV.
Z ISO 200 zrobiliśmy sobie ISO 3200. Pytanie jakie to ma sensowne zastosowanie.
E-M1, E-PL1, Panasonic 12-35, 35-100, 60mm makro, 50-200, Vightlander 25mm, Sigma 150mm makro i worek pomniejszych manuali ... i na co mi to wszystko?
Tutaj ostatni przykład to właśnie iso 200 +2 EV i jeszcze z rozjaśnionymi cieniami.
www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb
Dzień 10
http://www.epicure.pl/olympusa-strzal-w-dziesiatke/
Tylko tyle. Więcej już nie dam radyCały nowy tekst, kilka nowych fotek, wszystko w jednym. Misja zakończona!
![]()
www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb
Przeczytałem sobie z rana... Solidna praca.
Co do wad użytkowych, podjąłeś kwestię wielkości ramek AF. Ja ze swojej strony dodałbym co innego. Bardzo, ale to bardzo brakuje mi możliwości konfigurowania aktywności konkretnych punktów AF. Nie potrzebuję wszystkich 81 pól. Chciałbym sobie zdefiniować jedenaście (powiedzmy, że według układu pentaksowego) i jedynie na nich pracować. Zmiana jednego pola na drugie byłaby znacznie szybsza. Owszem, można sobie ustawić te wielkie prostokąty, ale nie mogę się do tego rozwiązania przekonać.
PENTAX
Porządna recka, z sensem napisana i o tym o czym pisać się powinno.
Z uwagą i radochą przeczytałem
Epicure bardzo fajna recenzja, z przyjemnością przeczytałem. Gratuluję.
Acha i co złego to nie ja...
----
moje zdjęcia
Epicure,
dzięki za recenzję, dużo wysiłku włożone, sporo roboty, dobrej, zrobione - w końcu osoby zainteresowane technikaliami mogą znaleźć to, czego szukają.
Brawo!
pozdrawiam,
Super recka.
Prośba o podzielenie się ustawieniami CUSTOM podpiętymi pod kółko trybówWiadomo...kazdy korzysta z tego tworząc settingi pod siebie jednak jestem ciekawy jak to u Ciebie wygląda.