Strona 5 z 26 PierwszyPierwszy ... 3456715 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 252

Wątek: sconner

| OlyJedi Awatar realnasty
    Mieszka w
    Łódź
    Siła reputacji
    61
    Moja galeria

Odp: sconner

Wyczuwam potencjał, ale czegoś mi brakuje... Poza tym w 41 razi duża przepalona plama, okraszona aberracją.
    mikrusek i trochę szkiełek
    Zapraszam do mojego wątku i na Flickr.

| OlyJedi Awatar abir
    Mieszka w
    Tczew
    Siła reputacji
    343
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez sconner Zobacz posta
    Witam serdecznie, to mój pierwszy post na tym forum. Wziąłem do ręki aparat i próbuję coś przekazać, wytknijcie wszystkie błędy Pozdro
    witaj,
    przepraszam, że tak bezpośrednio - ale co próbujesz przekazać? ja nie rozumiem tego przekazu.
    przejrzałem wątek i nasuwają mi się następne pytania: czy uprawiasz jakiś konkretny rodzaj fotografii, czy szukasz swojego miejsca, tego co wciągnie cię jak pustynne ruchome piaski?
    czy jest jakiś wspólny mianownik twych zdjęć?
    Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują

Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie

Awatar sconner
    Mieszka w
    Chełm
    Siła reputacji
    32
    Moja galeria

Nie ma problemu Abir. Te pierwsze słowa to była dosyć idealistyczna misja fotografii którą przekazał mi mój ojciec i kiedyś właśnie w ten sposób chciałbym uprawiać fotografię ale na razie pracuję nad warsztatem. Już wiem, że kiedyś to będzie street - ma w sobie to coś, jednak gdy mam okazję do zrobienia jakichkolwiek zdjęć staram się rozwijać. Teraz chwytam się wszystkiego, dosłownie, nawet wyciągnąłem z szafy P.sixa i zakurzony koreks żeby spróbować kwadratu Mianownik pojawi się w dziale "Ocena zdjęć" - za kilka lat.

| OlyJedi Awatar abir
    Mieszka w
    Tczew
    Siła reputacji
    343
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez sconner Zobacz posta
    Nie ma problemu Abir. Te pierwsze słowa to była dosyć idealistyczna misja fotografii którą przekazał mi mój ojciec i kiedyś właśnie w ten sposób chciałbym uprawiać fotografię ale na razie pracuję nad warsztatem. Już wiem, że kiedyś to będzie street - ma w sobie to coś, jednak gdy mam okazję do zrobienia jakichkolwiek zdjęć staram się rozwijać. Teraz chwytam się wszystkiego, dosłownie, nawet wyciągnąłem z szafy P.sixa i zakurzony koreks żeby spróbować kwadratu Mianownik pojawi się w dziale "Ocena zdjęć" - za kilka lat.
    życzę frajdy z tego typu fotografii. możesz dużo podejrzeć i nauczyć się u forumowiczów z tej branży
    Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują

Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie

Awatar sconner
    Mieszka w
    Chełm
    Siła reputacji
    32
    Moja galeria

43.

| OlyJedi Awatar realnasty
    Mieszka w
    Łódź
    Siła reputacji
    61
    Moja galeria

Jakaś nienaturalna ta poza, ręce, szczególnie prawa wyglądają brzydko, jak połamane. Kadr w porządku.
    mikrusek i trochę szkiełek
    Zapraszam do mojego wątku i na Flickr.

Awatar Krakusik
    Mieszka w
    Kraków
    Siła reputacji
    17
    Moja galeria

Ale modelce nie można nic zarzucić

| OlyJedi Awatar jaclas
    Mieszka w
    TBU
    Siła reputacji
    65
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez Krakusik Zobacz posta
    Ale modelce nie można nic zarzucić
    Chyba że ręce na szyję.

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Eddie
    Mieszka w
    Warszawa
    Siła reputacji
    92
    Moja galeria

Obejrzałem Twój wątek wczoraj wieczorem dając sobie obietnicę, że dzisiaj siądę do niego raz jeszcze. Z zainteresowaniem równym temu, jakie wzbudziły we mnie Twoje zdjęcia czytałem niektóre komentarze. Zabawne nawet.
    Masz sporo do powiedzenia. Jeśli dopiero się uczysz, to idziesz w dobrym kierunku. Wyrywasz z rzeczywistości bardzo banalne fragmenty i pokazujesz je na swój sposób. To są zdjęcia, które ogląda się z zaciekawieniem i przyjemnością. Te krzywizny, próby przewrócenia rzeczy tak, żeby stworzyć z nich nową formę, cholernie fajna zabawa i ciekawy efekt. Ja to lubię i będę zaglądał regularnie. A że czasami coś się prześwietli lub mocniej pójdzie w cień, bywa że tak jest lepiej i to właśnie takie gry czynią zdjęcie interesującym.
    Moi ulubieńcy, numerki od 33 do 38.

Zgadzam się z tym co napisał Diabolique.
    Wg Karola najlepsza stopka na OC: Canonizacja św. Bernarda z Olympu AD 2011

[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]

BernArt - Moje zdjęcia

Awatar sconner
    Mieszka w
    Chełm
    Siła reputacji
    32
    Moja galeria

Lubie koparki.
    44.45.46.
    Nigdy nie robiłem zdjęć w nocy, totalnie nie mam pojęcia jak sobie poradzić z balansem bieli.

Uprawnienia umieszczania postów