I grzaniec grzeje, a piwo nie.
Hmmm , łyskacz![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Wracając do zdjęć - to ptaszek w wielopostaciowej formie ładny i akuratny - taki w sam raz na zdjęcia. Poza tym, którego słomka podzieliła na pół.
ciepłe, ciepłe... kurka wodna, 10 min musiałem przekonywać kucharki, że muszą wyjąć z zamrażalki jakieś popierdółki żeby się moje kartony zmieściły.
nie pytajcie co musiałem robić żeby je przekonać, to zostanie tajemnicą kuchni
kurde, sugerujesz Bogdanie miły że mam teraz sponsorować 18 letnią łyche na myszach??niech pomyślę, dwa kartony po 20 butelek x 120 pln/szt. taniej wyjdzie zachorować w czasie zlotu
![]()
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie
ale koniec z poważnymi tematami o alkoholu, nigdy nie piłem i pić nie będę.
przecież to wątek dla klientów nieawanturujących się, znaczy w krawatach. czas pochauturzyć trochę
chciałem dziś też wybrać się na te małe latajce i łeb przewietrzyć, ale pogoda jeszcze bardziej denna niż wczoraj. więc wrócę do łabędzi. "rozgrzeję" Was ciepłymi kadrami.
z reguły staram się wstawiać 3-paki, ale nie mogłem się zdecydować, amsory za dużo zdjęć
249.
250.
251.
252.
253.
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
253 - IMO wygląda jakby hamowałten łeb wciśnięty w siebie
![]()
251 istny król zwołuje towarzyszy na impreze...
jakoś tak cieplej mi się zrobiło... możliwe to to ... przecież zimno jest
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Pierwsze rewelka, moment idealny.
moje zdjęcia | Pozdrawiam, Sebastian
251, 252 i 253. W tej kolejnościNa 253 poza fajna. Tak jeszcze łabędzia przyczajonego nie widziałem.
The question is, who cares?
Ostatnio edytowane przez abir ; 29.05.14 o 22:07
Nie bądź taki skromny. Zdjęcia są fajne i już, a mankamenty...........
Sam znajdziesz i sam poprawisz, wszak trening czyni lepszym
Dawaj następne bo jest co podziwiać.