Remiza jest bardzo fotogeniczna i najlepiej wychodzi robiona z ulicy. Ty zrobiłaś fajny "skrót". Pozostałe też fajne, podoba mi się szczególnie 123 i125. Czy to ostatnie 125 nie robiłaś czasem w willi Grohmana??
Coś mi te wnętrza przypominają![]()
Remiza jest bardzo fotogeniczna i najlepiej wychodzi robiona z ulicy. Ty zrobiłaś fajny "skrót". Pozostałe też fajne, podoba mi się szczególnie 123 i125. Czy to ostatnie 125 nie robiłaś czasem w willi Grohmana??
Coś mi te wnętrza przypominają![]()
122 i 123 dla mnie![]()
Z ostatnich wrzutek bardzo mi się podoba praca ze zdjęcia 118, ponadto zdjęcia nr 123 i 125 do mnie gadają
123 i 125 fajne z muzealnych. W 125 prawie idealnie się Pan Tryzno wpasował w dziurę przy lampie. 124 jakoś nie pasuje do pozostałych.
126 też dobrze wypatrzone.
Pozdr
I można tam normalnie wchodzić?
z ostatniej 127 i 129 najlepsze
dyptyk 128 jakoś do mnie nie przemawia - zbliżenie drzwi tak dziwnie cięte -psuje mój odbiór - robiłabym większego zooma na napis z ogarnięciem cech chcarakterystycznych tych drzwi..
130 - z potencjałem ale można było w obróbce bardziej poszaleć
a ostatnie - co to ta ramka po lewej i prawej stronie ? - nie do końca mi podchodzi, za bardzo wyprane, temat tak kadr i ogólnie technicznie nie do końca
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22