Mnie się podobają. Zwłaszcza panoramki![]()
Mnie się podobają. Zwłaszcza panoramki![]()
Szkoda że trochę słoneczka zabrakło, ale panoramki i tak fajne![]()
Zainteresowanym z przyjemnością udostępnię prezentowane w moim wątku "ravbog - próba sił" zdjęcia do samodzielnej edycji, ale mam prośbę aby ich w nim nie publikować. Będę je wówczas wstawiał do wątku "Co poprawić w tym zdjęciu?".
eeekhm, dziękuję Wszystkim za.... uznanie moich fotek.
![]()
Mężczyzna bez kobiety jest jak samuraj bez pana.![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Zdjęcia z rekonstrukcji rewelacyjne... No na prawdę![]()
Ale jedno małe ale: zbyt intensywny kolor odrealnia zdjęcia..
Może wymyte kolory, mając na uwadze , że w tych czasach już zaczynano robić kolor... Lub taka sepia przyniszczona.......![]()
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
Zainteresowały mnie zdjęcia z inscenizacji. Może ciut za bardzo powtarzają się niektóre motywy (biegacze, stacze). Widzę, że organizator zadbał o fajne otoczenie. Duży plus, ze nie widać widowni - jak to zrobiłeś? Plus, że są ujęcia z różnych miejsc, co świadczy o tym, że można było się przemieszczać wraz z wojakami.
Podoba mi się obróbka - jednolita zimna tonacja, nienachalny kolor. Rzadko się zdarza, że kolor mnie nie razi. Taka na siłę obróbka "na staro" często wygląda nienaturalnie.
Sama robiłam zdjęcia na kilku inscenizacjach, chyba już i robienie, i oglądanie mnie nudzi, mam wrażenie, że wszędzie jest to samo, ci sami uczestnicy. Tu jest jakoś inaczej. Podoba mi się.
EDIT: @Krakamn, ja mam właśnie wrażenie, że tu kolory są akurat. Wyjątkowo.
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
Wg mnie nasycenie kolorów , ale to rzecz indywidualna. Nie przejmuj się są świetne...