Nie wychodź, zostań, lubimy Ciebie.![]()
Nie wychodź, zostań, lubimy Ciebie.![]()
W ogródku sąsiadki są ładne kwiatki.
Popieram Stopkę Krakmana !
LUBIĘ WYCHODZIĆ NA DWÓR, NA POLE MAM ZA DALEKO.
dobrze że wątek żyje
za Andrzejem - schody
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie
Odkurzone, ukwiecone i biedronka wiosnę zwiastujeIle kropek miała ?
![]()
Rysiek_______________
Podstawowe elementy E 4/3 i m4/3
...ale przyszła wiosna, i odkurzyła
dla mnie dmuchawiec wygrywa. kwiatki chyba mało ostre
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie
Biedronka "bożą krówką" byłaa kwiatki rzeczywiście lekko nieostre mogą być bo zawsze jak wychodzę na zdjęcia to wiatr robi mi na złość
ale pokazałam je bo uznałam, że i tak są lepsze od moich poprzednich
![]()
jeszcze można by zapanować nad cieniami z 55,56 zachodząć do zdjecia z jakieś innej strony. W większości kadrujesz zbyt szeroko i nie szukasz światła - pełne słońce wymaga kreatywnego podejścia by zaintrygować (57). Do biedronki brakło cierpliwości bo z czasem zapewne wyszłaby za gałązki i wtedy strzał..
Bodies: EM-1/HLD-7/MMF-3 + E-3/HLD-4/FL-50r
Szkła: ZD7-14, Leica25D/1.4, ZD 14-54 I, ZD 50/EX-25, Sigma 150, Z f1.4/50, Z f5/85-250
http://forum.olympusclub.pl/threads/79188-obraz-obrazem-za-każdym-razem
Dzięki za zwrócenie uwagi na cienie i szerokość, będę pamiętaća jeśli chodzi o biedronkę... nie chciała pozować, większość gałęzi przebiegła po drugiej stronie gdzie nie miałam do niej dobrego dostępu a to co powyżej można oglądać to jeden w miarę dobry strzał na może 5, kiedy była na górze i stale w ruchu