Kurcze, dlaczego wszędzie może być czyściutko, tylko u nas nie![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
U nas też może ale nie jest![]()
Fujifilm X100, mju II, panasonic sx1, Fujifilm Wide 210 Instax.
Skała jest wielka ma jakieś 2,5NM... Śmiesznie jest z tamtej strony od Morza Śródziemnego , podobne je czoł jest oświetlone i widoczne z daleka z morza, potem płyniesz i widziśz przez pas lotniska świalła z drugiej strony, potem płyniesz kilka mil i orientujesz sie, że zaczyna się właśnie gibraltarska reda, ze statkami i wreszcie zatoka, na środku której widzisz statek tankowiec sprzedający grubym wężem bezcłową ropę...
Stare fortyfikacje , takim czerwonym autobusem, dojeżdża się spod hiszpańskiej granicy,
dwie gaduły i telefon i... skrzynka Królewskiej Poczty, oraz dwa zdjęcia z głównej ulicy Gibraltaru. I malutka huta szkła , podejrzane przez ramię turysty...
Ostatnio edytowane przez apz ; 15.03.14 o 22:45
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Świetne kadry.
A technicznie - pięknie wycacane
Pozdrawiam.
Bardzo ładnie uchwycone ciekawostki ze "skały".![]()
W ogródku sąsiadki są ładne kwiatki.
Popieram Stopkę Krakmana !
LUBIĘ WYCHODZIĆ NA DWÓR, NA POLE MAM ZA DALEKO.
Huta szkla uzytkowego i dekoracyjnego podobna jak w Svaneke![]()
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Majowa migawka z Dalmacji: Wschód słońca gdzieś tam nad Biogradem i słoneczny stok jakiś czas później. Bedę dodawał powoli w miarę wolnego czasu...
I dalej kiczykowo:
![]()
Ostatnio edytowane przez apz ; 24.06.14 o 19:20
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Andrzeju, tylko westchnienie. Czas i miejsce robi robotę. Brawo![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||